Το μοναδικό 3D μιούζικαλ «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο τον Οκτώβριο

Το πρωτοποριακό τρισδιάστατο μιούζικαλ, με τις νέες συναρπαστικές περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για δύο μοναδικές παραστάσεις. Στις 13 Οκτωβρίου στο Σατιρικό Θέατρο στη Λευκωσία και στις 14 Οκτωβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή που απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες και συνδυάζει με τρόπο θεαματικό, τις καταπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών που βρίσκονται ζωντανά στη σκηνή, μαζί με την τρισδιάστατη τεχνολογία που ντύνει τα σκηνικά στοιχεία της παράστασης με εικόνες μαγικές, δημιουργώντας στο θεατή την αίσθηση πως βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης.
 

Το οικογενειακό μιούζικαλ «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» που είναι μια παραλλαγή του θρυλικού βιβλίου του Lewis Carroll, μας παρουσιάζει μια νέα απροσδόκητη διάσταση των περιπετειών της πιο διάσημης και γοητευτικής ηρωίδας των παραμυθιών. Η Αλίκη είναι ένα σύγχρονο κορίτσι που ονειρεύεται τη δόξα των ποπ σταρ και ταξιδεύει μέσα από έναν καθρέφτη στον κόσμο της showbiz, μαζί με όλα τα μαγικά πλάσματα της φαντασίας της.

Οι εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί, η συναρπαστική μουσική, τα εντυπωσιακά πολύχρωμα κοστούμια, ο οπτικός ρεαλισμός των 3D animation σκηνικών με τα δυνατά ακουστικά και οπτικά εφέ, αλλά και τα μοναδικά 3D γυαλιά, δημιουργούν μια ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία για το κοινό, όπου όλα είναι πιθανά κι όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να ονειρεύεσαι.
Σε αυτή την παράσταση τα θαύματα μοιάζουν με την πραγματικότητα και η πραγματικότητα μοιάζει με θαύμα, καθώς οι θεατές βυθίζονται σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα γεμάτη πλοκή και απίστευτες ανατροπές.

Εισιτήρια για Λευκωσία - Παράσταση στα αγγλικά και Λεμεσό - Παράσταση στα ρωσικά: www.atriamusic.com, www.soldoutticketbox.com, www.pattihio.com.cy ή από το ταμείο του Παττιχείου 25 377277. Για παιδιά έως 12 ετών 30% έκπτωση.
 

Δειτε Επισης

Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol
Το Guaba ανακηρύσσει την έναρξη του καλοκαιριού με μια μοναδική Opening Fiesta!