«Η ΑΛΦΑ μας Πλευρά»… το νέο καλοκαιρινό hit των Παπιγιόν που κάνει άπαντες να χορεύουν στο ρυθμό του!

Έχουν βραβευθεί στα πρώτα MAD Music Awards by Cytamobile Vodafone με το βραβείο «Καλύτερο Κυπριακό Συγκρότημα» και έκτοτε δεν παύουν να μας εκπλήσσουν με τις συνεχείς τους επιτυχίες και την ενέργειά τους πάνω στη σκηνή. Ο λόγος, για το αγαπημένο συγκρότημα Παπιγιόν, το οποίο από το 2012 που δημιουργήθηκε, εξελίσσεται διαρκώς, διαγράφοντας μια πορεία γεμάτη επιτυχίες και εμφανίσεις που ξεσηκώνουν τα πλήθη.   
 
Το νέο τραγούδι του ταλαντούχου συγκροτήματος «Η ΑΛΦΑ μας Πλευρά», του οποίου υπογράφουν οι ίδιοι τη μουσική και στίχους, κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Άκρως καλοκαιρινό, φρέσκο και ανεβαστικό, είναι το νέο summer hit του καλοκαιριού. Άγγελος Αυγουστή, Κωνσταντίνος Κυριάκου, Χρίστος Χόπλαρος, Στέλιος Γερασίμου και Πέτρος Κκάλλης, τραγουδούν για  τους φίλους, τις στιγμές και πόσο όμορφο είναι να έχεις στη ζωή σου ανθρώπους που σου βγάζουν την ΑΛΦΑ πλευρά σου, αφού μαζί τους μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.

Το τραγούδι, έχει γραφτεί αποκλειστικά για τα καλοκαιρινά ΑΛΦΑ Music Tours, τα οποία αποτελούν μια πρωτοβουλία της μπύρας ΑΛΦΑ. Στο πλαίσιο αυτό, η μπύρα ΑΛΦΑ και το συγκρότημα Παπιγιόν, θα βρίσκονται on tour με συνολικά 21 live εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο, μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Τα ΑΛΦΑ Music Tours, μας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε το καλοκαίρι στην Άλφα του πλευρά, δημιουργώντας παράλληλα ένα ζεστό κλίμα μεταξύ φίλων. Η ενέργεια και η καλή διάθεση που διακρίνει το συγκρότημα Παπιγιόν, συνάδουν απόλυτα με τις ίδιες τις αξίες του brand της μπύρας ΑΛΦΑ: φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 10 live, με το συγκρότημα να καταλαμβάνει τη σκηνή με αξέχαστα live performances, μεταδίδοντας στον κόσμο την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του. Ενσωματώνοντας στο πρόγραμμα τους τραγούδια για όλα τα γούστα, το συγκρότημα Παπιγιόν και η μπύρα ΑΛΦΑ είναι σίγουρο πως  δίνουν μία δροσιστική διάθεση στο φετινό μας καλοκαίρι μέσα από τα ΑΛΦΑ Music Tours!
 
Εάν θέλετε να τους απολαύσετε από κοντά και να ακούσετε live το νέο τραγούδι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρευρεθείτε σε ένα από τα επόμενα events. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και ώρες των προγραμματισμένων events, μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της ΑΛΦΑ στo Facebook (ALFA Beer (CY) και  Instagram (alfabeercyprus).
 
Ακούστε ένα δείγμα από το νέο τραγούδι του συγκροτήματος Παπιγιόν:
 

Δειτε Επισης

Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας