Έρχεται στην Κύπρο το «Α-πε-λπι-σί-το» του Λάκη Λαζόπουλου

Την Επιθεώρηση Δωματίου του Λάκη Λαζόπουλου «Α-πε-λπι-σί-το», παρουσιάζει τον ερχόμενο Φεβρουάριο στην Κύπρο το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.
 
 
Μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει στην Ελλάδα, η εκπληκτική κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Λάκη Λαζόπουλο και  Σοφία Φιλιππίδου έρχεται σε Λευκωσία και Λεμεσό για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις. Στις 21 και 22 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και στις 23 και 24 Φεβρουαρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.
 
 
Τα τραγούδια της παράστασης έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος έχει υπογράψει μουσικά τις περισσότερες παραστάσεις του Λάκη Λαζόπουλου. Το κείμενο του έργου και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Λάκη Λαζόπουλο.
 

Οι δύο σπουδαίοι κωμικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους εννέα ηθοποιούς, στην πιο μοντέρνα επιθεώρηση που γράφτηκε ποτέ. Μακριά από τα φανταχτερά και πολύχρωμα κοστούμια άλλων εποχών, ο Λάκης Λαζόπουλος γράφει για τους νεοτρελαμένους της Ελλάδας. Ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα. Πιο γυμνή από ποτέ! Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα. Η Σοφία Φιλιππίδου, παρούσα σ΄ αυτό το καινούργιο εγχείρημα του Λάκη Λαζόπουλου, δίνει μοναδικότητα στην παράσταση αυτή βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα μετά από μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο του θεάτρου.


 
 

Πρωταγωνιστούν:
Λάκης Λαζόπουλος, Σοφία Φιλιππίδου
Συμμετέχουν οι: Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Κλάδη Άννα, Λαδοπούλου Χριστιάννα, Λάνης Διονύσης, Λέκκα Ιωάννα, Μανδρινός Δημήτρης, Πιτσιλός Βαγγέλης, Σταυρουλάκη Τζίνα, Ταμπακάκης Μιχαήλ.
 
Για πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων: Τηλ: 25377277/ 22313010, Web: www.pattihio.com.cy, www.soldoutticketbox.com.

Δειτε Επισης

Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol