Gifts That Make History… Γιατί τα δώρα στο MY MALL Limassol μπορούν να γίνουν παραμύθι… και το παραμύθι Μουσείο

Με μια πρωτότυπη ιδέα προσεγγίζει τις ημέρες των Χριστουγέννων το MY MALL Limassol, το οποίο αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο Μουσείο Δώρων με τίτλο “Gifts That Make History” μέσα στην καρδιά του εμπορικού κέντρου.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Η έμπνευση για το μουσείο δώρων προήλθε από την Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του MYMALL Limassol, η οποία προβάλλει τα φανταστικά δώρα που θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάποια Χριστούγεννα, διεθνώς αναγνωρισμένες προσωπικότητες, και που αυτά θα μπορούσαν να καθόριζαν τη ζωή τους και τη μετέπειτα καριέρα τους. Μ’ αυτό τον τρόπο το εμπορικό κέντρο της Λεμεσού, προσκαλεί τους επισκέπτες του να επιλέξουν, γι’ αυτές τις γιορτές, δώρα από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει, τα οποία μπορεί να χαράξουν τη δική τους ιστορία.
 
Το Μουσείο του MY MALL Limassol ανοίγει επισήμως τις πύλες του το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου με δώρα εμπνευσμένα από τη φαντασία που δημιούργησαν ιστορία, αφήνοντας τα εκθέματα να μιλήσουν και να αποκαλύψουν τις ιστορίες των κατόχων τους σε μια σειρά αφηγήσεων για μικρά και μεγάλα παιδιά, όπου τα παραμύθια είναι εμπνευσμένα από την πραγματική ζωή των ηρώων τους.

Η αφετηρία των αφηγήσεων για τους νεαρούς επισκέπτες του MYMALL Limassol συμπίπτει με την επίσημη πρώτη του μουσείου, δηλαδή το Σάββατο στις 9 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας με μια αφήγηση εμπνευσμένη από τα φανταστικά δώρα που θα μπορούσε να λάμβανε κάποια Χριστούγεννα ο μεγάλος ζωγράφος Πάμπλο Πικάσο, και συνεχίζοντας με τον θαλασσοπόρο Χριστόφορο Κολόμβο, τον πασίγνωστο τραγουδιστή Φρανκ Σινάτρα, τη γνωστότερη σταρ του Χόλλυγουντ Μέριλυν Μονρόε, και το αγαπημένο μέλος των The Beatles, Τζον Λένον.
 
Το Μουσείο με τα δώρα που έγραψαν ιστορία θα παραμένει ανοιχτό στο κοινό κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας του MYMALL, ενώ οι αφηγήσεις για τους μικρούς επισκέπτες θα γίνονται 4 φορές τη μέρα κάθε σαββατοκύριακο, έχοντας ως επίκεντρο ένα χαρακτήρα κάθε φορά.
Οι επισκέπτες του MY MALL Limassol θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν από το μουσείο δώρων ώστε να επιλέξουν και ίδιοι με τη σειρά τους τα δώρα εκείνα που αναμένεται να χαράξουν καινούργιες μοναδικές ιστορίες, ικανές να εμπνεύσουν και να δημιουργήσουν μύθους και μουσεία.
 
(Κάθε ημέρα 9,10,16,17,23 Δεκεμβρίου θα γίνεται αφήγηση μιας ιστορίας σε 4 επαναλήψεις και με ενδιάμεσο διάλειμμα. Ώρες αφηγήσεων: α) 11:00-11:30, β) 12:00-12:30, γ) 15:00-15:30, δ) 16:00-16:30).
 
 

Δειτε Επισης

Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol