Tο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού έβαλε τα γιορτινά του και σας περιμένει με ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού έβαλε τα γιορτινά του και σας περιμένει με ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έζησε ποτέ η Λεμεσός!
Στο κέντρο της πλατείας έχει στηθεί ένα ολόφωτο Καρουζέλ για ατέλειωτες βόλτες καθώς και άλλα παιχνίδια που θα προσθέτουν στην γιορτινή ατμόσφαιρα, Χριστουγεννιάτικη αγορά με ξύλινα σπιτάκια που θα πουλούν λιχουδιές, παιχνίδια, στολίδια και φυσικά ζεστή σοκολάτα και κρασί, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων γλυκών και σοκολάτας, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, ένα παραμυθένιο σπίτι του Άη Βασίλη όπου τα ξωτικά βοηθούν τα παιδιά να γράψουν το όνομα τους στη λίστα του Άη Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του, άμαξα με άλογα για βόλτες με τον Άη Βασίλη και αγαπημένους χαρακτήρες, φωτογραφίες με την άμαξα της Σταχτοπούτας και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από τις 11:00 πμ μέχρι τις 06:00 μμ θα στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ραδιομαραθωνίου και τα έσοδα από την πώληση των στολιδιών θα διατεθούν στον Ραδιομαραθώνιο. Στις 06:00 μμ θα έχουμε την πανηγυρική άφιξη του Άγιου Βασίλη με το ολόφωτο του καράβι στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Θα τον περιμένουν ξωτικά και παιχνίδια από τον σχολή Ολύμπια για να τον συνοδέψουν με την πιο φανταστική παρέλαση στην πλατεία όπου η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη θα μας κάνει την τιμή να φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό “Christmas Wonderland” και θα ακολουθήσει παράσταση χορού.
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου φιλοξενούμε τον ΠΑΣΥΚΑΦ με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και μέρος των καθαρών εσόδων της ημέρας θα διατεθεί για τις ανάγκες του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού συνδέσμου.
 
Είσοδος ελεύθερη
Παιχνίδια – Δραστηριότητες από €1
Συνδιοργανωτές:
Cyprus Port Authority - Xenia Theodorou allforagoodcause - Solid Entertainments Ltd
 

Δειτε Επισης

Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol