Festive Afternoon Tea στο Colors Cafe του Ξενοδοχείου Four Seasons

Η ιεροτελεστία του απογευματινού τσαγιού βρήκε το χώρο της στο Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για μια μοναδική γιορτή γευσιγνωσίας και περιπλάνησης στον κόσμο του εκλεκτού και εκλεπτυσμένου τσαγιού του φημισμένου γαλλικού οίκου Dammann Frères.

Από τις 8 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, στις 4μμ με 6μμ το απόγευμα, το Colors Café ζωντανεύει το πνεύμα των Χριστουγέννων με το Festive Afternoon Tea και «υπογράφει» ένα ιδιαίτερο ταξίδι χαλάρωσης, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια συναρπαστική γευστική εμπειρία με τα υψηλής ποιότητας αυθεντικά χαρμάνια τσαγιού Dammann Frères.

Στην εκπληκτική minimal ατμόσφαιρα του Colors Café με τη μαγευτική θέα προς την πισίνα και τη θάλασσα, τα επιλεγμένα τσάγια και βότανα του Festive Afternoon Tea, θα σερβίρονται με ένα ιδιαίτερο τελετουργικό τρόπο. Για το σκοπό αυτό, θα ταξιδέψει ειδικά στην Κύπρο εκπρόσωπος της Dammann Frères για να μεταφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του στο προσωπικό του Colors Café.

Την απόλαυση των υπέροχων αποσταγμάτων τσαγιού της επιλογής σας, μπορείτε να συνοδεύσετε ιδανικά με λαχταριστές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, επιλέγοντας από το μενού του Festive Afternoon Tea, sandwiches, φρεσκοψημένα scones με μαρμελάδα και κρέμα, macarons και γλυκά, που σερβίρονται σε ένα εντυπωσιακό stand, ή ακόμα να το συνδυάσετε με ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο γαλλικός οίκος Dammann Frères, προμηθεύεται τις εκλεκτότερες ποικιλίες τσαγιού απευθείας από τους παραγωγούς και για τον αρωματισμό χρησιμοποιεί αποκλειστικά, αποξηραμένα φρούτα, λουλούδια, μπαχαρικά και φυσικά αποστάγματα. Οι blenders αξιολογούν το τσάι πριν περάσουν σε γευστική δοκιμή. Αρχικά με την οπτική αίσθηση, στη συνέχεια με τη γευσιγνωσία και τέλος συνδυάζοντας όλες τις αισθήσεις, καθώς μοναδικός στόχος τους είναι να προσφέρουν ικανοποίηση και απόλαυση σε όλους τους λάτρεις του τσαγιού.

Επίσης, αφού ζήσετε αυτή την όμορφη εμπειρία, μπορείτε να χαρίσετε μια γεύση και στους δικούς σας ή φίλους σας, κάνοντας τους δώρο πολυτελείς συσκευασίες με τις πιο δημοφιλείς γεύσεις τσαγιού Dammann Frères, καθώς και αποκλειστικές εορταστικές δημιουργίες των pastry chefs του Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: T: 25858285 ή Web: www.fourseasons.com.cy

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»