Έκθεση χειροποίητων κοσμημάτων SILK and STONE

Με ισχυρό προσωπικό αισθητικό κριτήριο, η Μαρίλια Γαβριηλίδου μετατρέπει την δίψα της για δημιουργικότητα σε μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα.

Κάθε κόσμημα αποτελεί μια μικρή ιστορία, μια έκρηξη δημιουργικότητας, μια γιορτή χρωμάτων. Το μετάξι, οι ημιπολύτιμες χάντρες, τα μαργαριτάρια αναμειγνύονται με τον πλέον αυθόρμητο τρόπο και μετατρέπονται στα χέρια της Μαρίλιας Γαβριηλίδου σε μοναδικές δημιουργίες με παιχνιδιάρικες πινελιές και το δικό της προσωπικό στυλ.
 
Με σπουδές ως χημικός και ζώντας την πολύχρονη επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειάς της, η Μαρίλια Γαβριηλίδου ήταν από τα νεανικά της χρόνια πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό. Tο πάθος της για την δημιουργία, την ομορφιά και μία βαθιά εσωτερική αναζήτηση την οδήγησαν στο ταξίδι της καλλιτεχνικής έκφρασης. Ξεκίνησε από μεράκι και αγάπη να φτιάχνει περιορισμένα σε αριθμό, αλλά με εξαιρετικά υλικά κοσμήματα, τα οποία όμως είχαν μεγάλη απήχηση, γεγονός που της έδωσε το έναυσμα να συνεχίσει.

«Το ταξίδι της δημιουργίας ήταν και παραμένει συνεχές, με πολλούς πειραματισμούς. Πάντοτε μου άρεσε να δημιουργώ, να χρησιμοποιώ τα χέρια μου, να φτιάχνω πράγματα με αυτά. Ξεκίνησα με την αφηρημένη ζωγραφική, την οποία εξακολουθώ να αγαπώ και να εξασκώ, και πρόσθεσα στην αναζήτηση μου και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων. Δεν σταματάω ποτέ να δημιουργώ. Επηρεάζομαι από τις ομορφιές της φύσεις, τη θάλασσα, τα χρώματα, και φυσικά από τα ίδια τα υλικά που έχω μπροστά μου. Άλλοτε μια δημιουργία είναι αποτυπωμένη στο μυαλό μου και έτοιμη να υλοποιηθεί και άλλοτε απλώνοντας τα υλικά μπροστά μου ξεκινάει μια διαδικασία πειραματισμού που καταλήγει σε ένα απρόσμενα όμορφο αποτέλεσμα, σε ένα διαφορετικό, εναλλακτικό χειροποίητο κόσμημα».

Επιθυμία της αποτελεί τα κοσμήματά της να γίνονται αντικείμενο αγάπης από τις γυναίκες που τα φορούν, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς και των αναμνήσεών τους. «Τα χειροποίητα κοσμήματά μου απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου στυλ και ηλικίας που θέλουν να αισθάνονται όμορφα φορώντας ένα ιδιαίτερο κόσμημα γεμάτο αγάπη, φτιαγμένο με ψυχή».

Η Μαρίλια Γαβριηλίδου θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων στις 24 και 25 Νοεμβρίου στο Café La Mode Ακρόπολης στη Λευκωσία. Η έκθεση θα παραμένει ανοιχτή για το κοινό μεταξύ των ωρών 10:30-19:00.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 99629416

Δειτε Επισης

Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας