«Diamonds are Forever» στην The Collection Gallery στη Λεμεσό

Σημείο αναφοράς για την τέχνη και το design, αποτελεί για τη Λεμεσό, η «The Collection Gallery».
 
Η gallery, άνοιξε τις πόρτες της στο κυπριακό κοινό τον Ιούνιο του 2015, υπό την διεύθυνση της κ. Ρεβέκκας Τορναρίτη, οι γνώσεις της οποίας και η εμπειρία που απέκτησε, μέσω της συνεργασίας της με διεθνείς Οίκους Δημοπρασιών και της συμμετοχής της σε Art Fairs, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας.

 

Η «Τhe Collection Gallery», στεγάζεται σε ένα υπέροχο, σύγχρονο κτήριο, το οποίο αποτελείται από δύο μεγάλους εκθεσιακούς χώρους για τη φιλοξενία έργων σύγχρονης τέχνης, performance και συναφών καλλιτεχνικών δράσεων.
 
Έχει ως αποστολή, την παροχή ουσιαστικής εμπειρίας και συναντήσεων με σύγχρονους εικαστικούς καλλιτέχνες, την ενθάρρυνση και υποστήριξη της σύγχρονης εικαστικής τέχνης, όπως και την προώθηση του έργου των καλλιτεχνών στην τοπική και διεθνή αγορά.

 
Στα 2.5 χρόνια της παρουσίας της στον χώρο της τέχνης η «The Collection Gallery» έχει φιλοξενήσει σημαντικές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και έχει διοργανώσει με επιτυχία δημοπρασίες τέχνης, δράσεις οι οποίες, τυγχάνουν καθολικής αναγνώρισης από τον κόσμο της τέχνης στη χώρα μας.
 
Στο πλαίσιο συνεχών προσπαθειών για περαιτέρω εμπλουτισμό των εκδηλώσεων που διοργανώνει, η «The Collection Gallery» προγραμματίζει ένα ξεχωριστό VIP cocktail party στις 2 Δεκεμβρίου 2017, στις 7 μ.μ. στους χώρους της γκαλερί στη Λεμεσό, σε μια βραδιά γεμάτη διαμάντια και μοναδικά έργα τέχνης!
 
Σε αυτό το  αναμφίβολα ξεχωριστό και πολυαναμενόμενο event, θα παρουσιαστεί μια συλλογή εκλεκτών κοσμημάτων φτιαγμένα από διαμάντια αλλά και έργα διεθνώς αναγνωρισμένων καλλιτεχνών όπως του Γιώργου Παπαδόπουλου, της Σοφίας Φωτιάδου και της Μαίρης Παπαδήμα.

 

Η έκθεση συγκεντρώνει εξαιρετικούς designers κοσμημάτων όπως την Λώρια Χατζηγεωργίου, τη Λυγία Δημάδη αλλά τις δημιουργίες ενός εξαιρετικού designer διαμαντιών από την Νότιο Αφρική. Τα κοσμήματα θα βρίσκονται στην γκαλερί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, γι’ αυτό μη χάσετε την ευκαιρία να τα δείτε από κοντά! Όλα τα διαμάντια συνοδεύονται από πιστοποιητικά GIA/EGL.
 
Βρείτε την The Collection Gallery, στην Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, 359, στη Λεμεσό, 3106. Τηλ.: 99206296 / 99722550
 
http://thecollectiongallery.eu/
https://www.facebook.com/thecollectiongallerycyprus/
 

Δειτε Επισης

Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol