Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας αντικαρκινικού συνδέσμου Κύπρου & Bουtique She

Η  Επαρχιακή Επιτροπή Λάρνακας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, σε συνεργασία με την Μπουτίκ SHE  διοργανώνουν Φιλανθρωπική Επίδειξη Μόδας την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στο Κτήμα Μακένζυ και ώρα 6:00  μ.μ.  Η όλη εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας κυρίου Ανδρέα Βύρα και Δημάρχου Αραδίππου κύριου Ευάγγελου Ευαγγελίδη. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς, ο αγαπητός  σε όλους, Χοβίγκ και θα παρουσιάσει  η fashion blogger  Γεωργία Δημητρίου. Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης καταξιωμένοι ηθοποιοί.


Σκοπός της εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας στους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους.  

Το έργο του Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και υπηρεσιών όπως Ιατρική και νοσηλευττική φροντίδα, ψυχοκοινωνική στήριξη, φυσιοθεραπεία και άλλες συμπληρωματικές θεραπείες. Οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται μέσω στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας  Αροδαφνούσα , στο Ευαγόρειο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας, και μέσω της Υπηρεσίας Κατ΄ Οίκον Φροντίδας Ασθενών.

Άλλες υπηρεσίες του Συνδέσμου περιλαμβάνουν τις Ομάδες Κοινωνικής Συμμετοχής και τη μεταφορά ασθενών από όλη τη Κύπρο προς τα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία. Μέρος της αποστολής του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου είναι η διαφώτιση σε όλα τα θέματα γύρω από τον καρκίνο όπως την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση, τη θεραπεία και την ανακουφιστική φροντίδα.  


Η εισφόρα για κάθε εισητήριο είναι €15 και  διατίθενται στα γραφεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στην Λάρνακα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε στο τηλ. 24654921
 

Δειτε Επισης

Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol