ΚΕΑΝ και EUROPA DONNA, συνοδοιπόροι στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Για ακόμη μια χρονιά, η ΚΕΑΝ, ως εταιρεία που προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής με τα προϊόντα και τις δράσεις της, στηρίζει τη Europa Donna Κύπρου στον αγώνα εναντίον του καρκίνου του μαστού. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της πρόληψης και θέλοντας να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού, η ΚΕΑΝ φιλοξενεί τους επόμενους μήνες στις συσκευασίες της πορτοκαλάδας της τη διάσημη ροζ κορδέλα, μεταφέροντας το δυνατό αυτό μήνυμα σε χιλιάδες καταναλωτές.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου - που είναι αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση γύρω από τον καρκίνο του μαστού - και στα πλαίσια της πολύχρονης στήριξης που προσφέρει στο έργο της EUROPA DONNA Κύπρου, η ΚΕΑΝ, με στόχο να ενισχύσει την εκστρατεία διαφώτισης του κοινού, αξιοποιεί και φέτος τον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου της στον πολυσύχναστο παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, αναρτώντας πανό που προβάλλουν την εκστρατεία.

Ως ένας από τους διαχρονικούς χορηγούς της Πορείας με τις Ροζ Φιγούρες, η ΚΕΑΝ θα δώσει επίσης το παρών της με το προσωπικό της και στη φετινή πορεία στις 7 Οκτωβρίου, ενώ θα φροντίσει να ξεδιψάσει τους παρευρισκόμενους προσφέροντας χιλιάδες δωρεάν χυμούς και αναψυκτικά. 

Τέλος, η ΚΕΑΝ χορήγησε σχετικές εκδηλώσεις, όπως το φιλανθρωπικό Fashion Show ‘Fashion for Life’ που πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου στην οικεία του Ιταλού Πρέσβη, όπως και μια πλειάδα άλλων εκδηλώσεων.

Η Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε σχετικά: «Ο καρκίνος του μαστού αγγίζει μια στις εννέα γυναίκες και το γεγονός αυτό δεν μπορεί να μας αφήνει αμέτοχους στη μάχη που διεξάγει η EUROPA DONNA Κύπρου. Έχουμε την τιμή, εδώ και 7 χρόνια, να βαδίζουμε μαζί με τις Ροζ Φιγούρες στηρίζοντας πολύπλευρα και έμπρακτα το έργο της EUROPA DONNA, ενός συνδέσμου που έχει αναλάβει να προσφέρει σωστή πληροφόρηση για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση, ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη Europa Donna Κύπρου και να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στα πολλαπλά μέτωπα αυτού του αγώνα. Η άσκηση και υγιεινή διατροφή μπορούν να συμβάλουν στην υγεία του μαστού, κάτι που συνδέεται άμεσα με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΕΑΝ, σημαντικό μέρος του οποίου επικεντρώνεται στον υγιεινό τρόπο ζωής. Ενθαρρύνουμε την υγιεινή διατροφή και φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντα τις πιο φυσικές πρώτες ύλες στα προϊόντα μας. Και αυτό, επειδή ξέρουμε πόσο σημαντική είναι μια καλά ισορροπημένη, υγιεινή ζωή».

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol
Το Guaba ανακηρύσσει την έναρξη του καλοκαιριού με μια μοναδική Opening Fiesta!
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου