Συναυλία Πάνου Μουζουράκη στις 5 Αυγούστου στον Πρωταρά για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

Ο εκρηκτικός Πάνος Μουζουράκης, γνωστός για την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό του, κάνει σταθμό στην Κύπρο και σας προσκαλεί σε ένα ολοήμερο πάρτι στην παραλία, με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό - και όλα για καλό σκοπό!
 
Η φιλανθρωπική συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα, στην πανέμορφη παραλία της Αγίας Τριάδας στον Πρωταρά. Από τις 2:00μμ Live DJ Sets και Live Link θα σας κρατάνε συντροφιά, ενώ στις 7:00μμ θα ακολουθήσει ζωντανή εμφάνιση του κυπριακού ροκ συγκροτήματος Prospectus, που θα δώσει τη σκυτάλη στον αγαπημένο Πάνο Μουζουράκη και το band του στις 9:30μμ για ένα ξεσηκωτικό πάρτι, ενώ από τις 12 στο μεσημέρι θα διατίθενται προς πώληση ποιοτικές επιλογές από street food και ποτά.
 
Όλα τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Κλάδου Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.
 
Εισιτήρια προπωλούνται σε όλες τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παγκύπρια στην τιμή των €15 και στην είσοδο προς €20. Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 χρονών.
 
VIP εισιτήρια πωλούνται στο DOWN TOWN LIVE στη Λευκωσία στην τιμή των €50. Με κάθε τέσσερα VIP εισιτήρια θα προσφέρεται ένα μπουκάλι premium ποτού δωρεάν. Για πληροφορίες για VIP εισιτήρια καλέστε στο τηλέφωνο 99 810011.
 
Χρυσοί χορηγοί της συναυλίας είναι η ΑΛΦΑ ΜΠΥΡΑ,  η MTN και η Συνεργατική Κεντρική Tράπεζα (COOP).
 

Δειτε Επισης

Bodies we fa|| for Περφόρμανς Ντοκουμέντο για την προσβασιμότητα στον Έρωτα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκπληκτικές επιλογές δώρων από τα Public για να χαρίσεις στις σπουδαίες γυναίκες της ζωής σου!
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού με ένα πάρτι που τα έχει όλα!
Paradox Museum Limassol Carnival Fiesta: Η Παράδοξη Καρναβαλίστικη Φιέστα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω
Zolcerix presents Οι IL DIVO στην Κύπρο!
Open Calls: Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη ‘24 και σειράς Στιγμές στο Μουσείο‘24 από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου
Follow the Music: Η μουσική μάς συστήνει τους κρυμμένους θησαυρούς της Λάρνακας
Παγκύπρια πρεμιέρα του “Cry” της Λένας Κιτσοπούλου στη Λάρνακα από τη Λάρνακα 2030 Υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης
Το TELETHON με τα «Φτερά της Ελπίδας» μας πάνε φέτος στο Ντουμπάι!
Το συναρπαστικό και Εκπαιδευτικό Πάρκο «Εξερεύνησε την Εποχή των Παγετώνων» ζωντανεύει στο Nicosia Mall