Hertz: Καλοκαιρινό πάρτι για τους πελάτες και συνεργάτες μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing)

Με τεράστια επιτυχία διοργανώθηκε πρόσφατα, το πάρτι της γνωστής εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων Hertz, στο Breeze Summer CIub στη Λεμεσό.

Οι εξαίρετες γαστρονομικές επιλογές, τα δροσερά κοκτέιλ και οι ξεσηκωτικοί ρυθμοί του Γιώργου Τσαλίκη αποτέλεσαν τα κύρια συστατικά μιας αξέχαστης καλοκαιρινής εμπειρίας.

Ήταν το μεγάλο ευχαριστώ της μεγάλης αυτής εταιρείας σε όλους τους φίλους, πελάτες και συνεργάτες της μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing), για τη σταθερή εμπιστοσύνη που της δείχνουν, ώστε επί σειρά ετών να παραμένει στην πρωτοπορία των εταιρειών της κατηγορίας της.

Η Hertz μετρά περισσότερο από 90 χρόνια παρουσίας στο χώρο του Rent a Car, με περισσότερα από 600.000 αυτοκίνητα και 7.500 σημεία εξυπηρέτησης παγκοσμίως. Στην Κύπρο βρίσκεται μεταξύ των μεγαλύτερων και γνωστότερων εταιρειών του είδους της. Το καλό της όνομα στηρίζεται στην εμπειρία των στελεχών της και στο μέγεθος και την ποιότητα του στόλου των οχημάτων που διαχειρίζεται. Στο νησί λειτουργεί για περισσότερα από 40 χρόνια και εξυπηρετεί με 6 καταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις, τα τουριστικά θέρετρα της Κύπρου καθώς και στα δυο αεροδρόμια του νησιού. Ο στόλος της Κύπρου απαρτίζεται από περίπου 2.000 αυτοκίνητα με μέσο όρο ηλικίας 1,5 έτος.

 

Δειτε Επισης

Bodies we fa|| for Περφόρμανς Ντοκουμέντο για την προσβασιμότητα στον Έρωτα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκπληκτικές επιλογές δώρων από τα Public για να χαρίσεις στις σπουδαίες γυναίκες της ζωής σου!
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού με ένα πάρτι που τα έχει όλα!
Paradox Museum Limassol Carnival Fiesta: Η Παράδοξη Καρναβαλίστικη Φιέστα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω
Zolcerix presents Οι IL DIVO στην Κύπρο!
Open Calls: Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη ‘24 και σειράς Στιγμές στο Μουσείο‘24 από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου
Follow the Music: Η μουσική μάς συστήνει τους κρυμμένους θησαυρούς της Λάρνακας
Παγκύπρια πρεμιέρα του “Cry” της Λένας Κιτσοπούλου στη Λάρνακα από τη Λάρνακα 2030 Υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης
Το TELETHON με τα «Φτερά της Ελπίδας» μας πάνε φέτος στο Ντουμπάι!
Το συναρπαστικό και Εκπαιδευτικό Πάρκο «Εξερεύνησε την Εποχή των Παγετώνων» ζωντανεύει στο Nicosia Mall