LIVING COLOR MUSIC & ARTS FESTIVAL

Η Smirnoff και το Shark Energy Drink παρουσιάζουν το πρώτο LIVING COLOR MUSIC & ARTS FESTIVAL! Η απόλυτη διήμερη φεστιβαλική εμπειρία κάνει πρεμιέρα στις 5 και 6 Αυγούστου στην Αγία Νάπα.
Η Αγία Νάπα ετοιμάζεται να υποδεχτεί στις 5 και 6 Αυγούστου το πρώτο LIVING COLOR MUSIC & ARTS FESTIVAL, μια διήμερη διοργάνωση που υπόσχεται μια απαράμιλλη, αξέχαστη και ολοκληρωμένη φεστιβαλική εμπειρία. Ένα αξιοζήλευτο line-up με non-stop live μουσική από μερικά από τα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης μουσικής σκηνής, live art installations, διαδραστικά παιχνίδια και ποικιλία γαστρονομικών προτάσεων, θα συναντηθούν σε ένα σύγχρονο φεστιβάλ που η Κύπρος δεν έχει ξαναζήσει.

Μια θεαματική σκηνή 250 τετραγωνικών μέτρων, μοναδική στο είδος της, θα υποδεχτεί 50 από τους κορυφαίους DJs του κόσμου, και συγκεκριμένα τους Dimitri Vegas & Like Mike         - που ψηφίστηκαν No1 DJ στον κόσμο το 2015 και No2 DJ το 2016 - Nervo, Nicky Romero, Quintino, Bassjackers και Angemi, τον ανερχόμενο διεθνώς DJ Paz, τον παγκόσμια αναγνωρισμένο Έλληνα DJ Junior Rush και ταλαντούχους Κύπριους DJs όπως Kypros A. Karaviotis, Andy Von Emmanouel και άλλους, που μαζί με δεκάδες performers αναμένονται να καταπλήξουν τους θεατές με μοναδικούς ψηφιακούς και ακουστικούς ήχους και εικόνες.

Πέρα από τη μουσική, η τέχνη θα αποτελεί ένα άλλο μεγάλο μέρος του φεστιβάλ. Σε ένα living art studio, δεκάδες καλλιτέχνες θα δημιουργούν, μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό, ένα τεράστιο live art wall, installations και παραστάσεις.

Το ειδικά σχεδιασμένο γαστρονομικό τμήμα του φεστιβάλ, θα προσφέρει εναλλακτικό street food για όλα τα γούστα, ενώ ένα διαδραστικό photo booth και μια σειρά από δημιουργικά και συναρπαστικά παιχνίδια, από ένα τεράστιο bowling μέχρι τα αγαπημένα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, θα αναμένουν τους επισκέπτες για ένα διασκεδαστικό διάλειμμα από τη μουσική σκηνή.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας, έναν εξωτερικό χώρο 21000 τετραγωνικών μέτρων με θέα τη θάλασσα και θα περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο τμήμα Γενικής Εισόδου με πολλαπλά επίπεδα, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 17000 επισκέπτες την ημέρα. Όσοι ψάχνουν για μια πραγματικά exclusive εμπειρία, μπορούν να επιλέξουν τις cabanas, τα high-service tables ή το standing area του πολυτελούς, 1200 τετραγωνικών μέτρων, VIP lounge του Φεστιβάλ, που θα προσφέρει μια σειρά από VIP προνόμια, όπως απρόσκοπτη θέα της σκηνής, ξεχωριστή ταχεία είσοδο, ξεχωριστό parking, private bar και τουαλέτες και αποκλειστικό bottle service presentation.

Με παρουσιαστές την Smirnoff και το Shark Energy Drink και με διοργανωτές τη LOUD MIND ENTERTAINMENT Ltd και μια ομάδα κορυφαίων επαγγελματιών με εξειδίκευση στα live entertainment events από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, το LIVING COLOR MUSIC & ARTS FESTIVAL είναι, χωρίς αμφιβολία, η εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσει κανείς αυτό το καλοκαίρι.
 
Εισιτήρια (Γενικής Εισόδου για μία μέρα, Γενικής Εισόδου για δύο μέρες, VIP για μία μέρα και VIP για δύο μέρες) διατίθενται στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.livingcolorfestival.com και στα πιο κάτω σημεία πώλησης:
 
Λευκωσία:
➢ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΟΚΤΑΓΩΝΟ: 22 492358
➢ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ MALL: 22 570567
➢ POW THE SHOP: 22 253020
 
Λεμεσός:
➢ MUSICAL PARADISE: 25 324025
➢ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ MY MALL: 25 003377
 
Λάρνακα:
➢ ACAPELLA MUSIC STORES: 24 664165
 
Αγία Νάπα:
➢ ACAPELLA MUSIC STORES: 23 722076
 
Πάφος:
➢ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ MALL: 26 955503
➢ Σε όλα τα ACS courier καταστήματα
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ και τις τιμές των εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.livingcolorfestival.com ή επικοινωνήστε με τους διοργανωτές στο info@livingcolorfestival.com.
Smirnoff! We’re Open!
 
Shark! Bring Out The Beast!
 

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
6th SPRING FESTIVAL: Έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία, πιο ανανεωμένο από ποτέ!
DUENDE: "Ισπανική Μουσική, Λατινoαμερικάνικες Μελωδίες & Δημοφιλή Έργα"
Bodies we fa|| for Περφόρμανς Ντοκουμέντο για την προσβασιμότητα στον Έρωτα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκπληκτικές επιλογές δώρων από τα Public για να χαρίσεις στις σπουδαίες γυναίκες της ζωής σου!
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού με ένα πάρτι που τα έχει όλα!
Paradox Museum Limassol Carnival Fiesta: Η Παράδοξη Καρναβαλίστικη Φιέστα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω
Zolcerix presents Οι IL DIVO στην Κύπρο!
Open Calls: Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη ‘24 και σειράς Στιγμές στο Μουσείο‘24 από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου