Η Τράπεζα Κύπρου αναδεικνύει και φέτος την καινοτομία στο Afro Banana Republic Festival.

Η Τράπεζα Κύπρου ενδυναμώνει το «παρών» της σε πρωτοποριακές και δημιουργικές πρωτοβουλίες, που  αναδεικνύουν την καινοτομία και έχουν θετικό αντίχτυπο στη νεολαία ειδικότερα και στο κοινωνικό περιβάλλον γενικότερα. Γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και φέτος από το Afro Banana Republic Festival 2017, ένα συναπάντημα καινοτόμων  καλλιτεχνών και δημιουργικών ιδεών. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο δάσος του Κόρνου, το τριήμερο 7-9 Ιουλίου. Συγκαταλέγεται στα εκλεκτότερα φεστιβάλ της Ευρώπης για το έτος 2017–2018, κερδίζοντας για δεύτερη φορά την τιμητική διάκριση EFFE, και κατατάσσεται σε ένα ευρύτερο δίκτυο που αναδεικνύει την ποιότητα των καλλιτεχνών  και την επίδρασή τους σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.


Το φεστιβάλ προσκαλεί τους επισκέπτες, σε ένα περιβάλλον κοντά στη φύση, να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές μόνοι ή με τα παιδιά τους. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ειδικά σχεδιασμένα και πρωτοποριακά εργαστήρια καινοτομίας που συνδυάζουν την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση.
Από την άλλη οι ενήλικες μπορούν να χαλαρώσουν συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε δραστηριότητες ευεξίας, όπως Yoga και Tai Chi. Άλλοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους την καθημερινότητα και να ζήσουν στιγμές κατασκήνωσης (camping) σε αντίσκηνο ή τροχόσπιτο.


Το κοινό αναμένεται να εντυπωσιαστεί από τους δυο εντυπωσιακούς γεωδαιτικούς θόλους, που θα στηθούν σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου.  Στον ένα από αυτούς οι επισκέπτες θα μπορούν να φορτίζουν το κινητό τους τηλέφωνο χρησιμοποιώντας γεννήτριες, τροφοδοτούμενες από στατικά ποδήλατα. Ταυτόχρονα, μέσω ειδικών ηχείων Bluetooth θα μπορούν να μοιραστούν τη μουσική τους και να δημιουργήσουν το δικό τους mixtape. Ο άλλος θόλος θα λειτουργεί ως χώρος ειδικά για παιδιά.


Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μουσική εμπειρία που θα τους ταξιδέψει σε απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, μια εμπειρία που ενισχύει τη συλλογικότητα, την εξερεύνηση και την ανακάλυψη μέσα από νέες εμπειρίες, ενώ ταυτόχρονα ψυχαγωγούνται και διασκεδάζουν.


Μάθετε περισσότερα στο http://2017.afrobananarepublic.com/ και στο facebook https://m.facebook.com/TheAfroBananaRepublic
  

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη