Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Παλαιά Πινέζα κλείνει 4 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει!

  04/05/2017 16:14
Η Παλαιά Πινέζα κλείνει 4 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει!

Η Παλαιά Πινέζα κλείνει 4 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει!

  04/05/2017 16:14
Η Παλαιά Πινέζα δεν είναι ένα απλό μπαρ αλλά ένα μοναδικό μέρος.Κρυμμένο σε ένα αδιέξοδο της Παλιάς Λευκωσίας που βγάζει στη Νεκρή Ζώνη δίνοντας πάλι ζωή στο «νεκρό» σημείο της πόλης.Το αγαπημένο μας στέκι, κλείνει φέτος τέσσερα χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει όπως συνηθίζεται με ένα διαφορετικό Street Party που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
Εδώ και λίγο καιρό το μπαρ έχει ανακαινιστεί δίνοντας μια διαφορετική νότα στον χώρο, βασισμένο όμως στο αρχικό στυλ του παλιού παραδοσιακού σιδεράδικου, με την βοήθεια της διακοσμήτριας , Άντρη Αντωνίου (http://somethingwedesign.com/) η οποία ανάλαβε να πραγματοποιήσει όλα όσα είχαν στο μυαλό τους για την ανακαίνιση. Είναι αυτό ακριβώς που αναγράφεται στην πρόσκληση του Street Party -Same bar.Same destination.
Μαζί με τον χώρο θα ανανεωθεί και το cocktail menu με 6 νέες συνταγές βασισμένες στα φρέσκα φρούτα και στην ανάγκη του καλοκαιριού για δροσερές γευστικές περιπλανήσεις.Τα ονόματα θα είναι βασισμένα στο καινούργιο θέμα του μενού, ένας χάρτης περιοχών που βρίσκονται εντός των τειχών της παλιά πόλης όπως Ομεριέ και Ταχτ ελ.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας