Τo Prison Break έκανε την πρώτη του απόδραση στην Κύπρο

Την Πέμπτη 6 Απριλίου, μια μέρα μετά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου «Prison Break», που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές, το κανάλι FOX και η Cablenet διοργάνωσαν ένα VIP premiere screening event στην Πύλη Αμμοχώστου, με οικοδεσπότη το Λούη Πατσαλίδη!

Η προβολή του 1ου επεισοδίου της καθηλωτικής σειράς, έγινε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο «Prison Break» περιβάλλον όπου οι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων, εκπρόσωποι των media, εκπρόσωποι της FOX, celebrities και influencers δοκίμασαν τα όρια τους, όταν η ένταση χτύπησε κόκκινο στα πρώτα κιόλας λεπτά της προβολής. Την προβολή παρακολούθησαν και οι τυχεροί συνδρομητές της Cablenet που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία, η Cablenet και το FOX μέσω Facebook.
 
Η αρχή του νέου «Prison Break» έγινε με τον πιο συναρπαστικό τρόπο με όλους τους καλεσμένους να ανυπομονούν για τη συνέχεια η οποία περιλαμβάνει άλλα οκτώ επεισόδια γεμάτα δράση, αγωνία και ραγδαίες εξελίξεις στην πλοκή της σειράς. Στο χώρο της Πύλης Αμμοχώστου, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια virtual απόδραση μέσω ειδικών VR stations, να δουν το πρώτο επεισόδιο του νέου «Prison Break» ενώ έλαβαν και αναμνηστικά δώρα από τη σειρά.

Στα νέα επεισόδια «Prison Break», τα στοιχεία δείχνουν πως ο Michael Scofield (Wentworth Miller) μπορεί να είναι ζωντανός! Έτσι, η γυναίκα του Sara (Sarah Wayne Callies - The Walking Dead) και ο αδερφός του Lincoln (Dominic Purcell) που μέχρι πρόσφατα θεωρούσαν το Michael νεκρό, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τον βρουν. Με τον Michael όμως πίσω από τα σίδερα της άγνωστης φυλακής Ogygia κάπου στην Υεμένη, ο κίνδυνος καραδοκεί, όχι μόνο μέσα αλλά και έξω από αυτή.
 
Το «Prison Break» προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21:50 αποκλειστικά στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική. Στην τηλεοπτική πλατφόρμα της Cablenet μεταδίδεται σε υψηλή ευκρίνεια στο κανάλι FOX HD που είναι διαθέσιμο στο Family TV στη θέση 102!

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
6th SPRING FESTIVAL: Έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία, πιο ανανεωμένο από ποτέ!
DUENDE: "Ισπανική Μουσική, Λατινoαμερικάνικες Μελωδίες & Δημοφιλή Έργα"
Bodies we fa|| for Περφόρμανς Ντοκουμέντο για την προσβασιμότητα στον Έρωτα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκπληκτικές επιλογές δώρων από τα Public για να χαρίσεις στις σπουδαίες γυναίκες της ζωής σου!
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού με ένα πάρτι που τα έχει όλα!
Paradox Museum Limassol Carnival Fiesta: Η Παράδοξη Καρναβαλίστικη Φιέστα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω
Zolcerix presents Οι IL DIVO στην Κύπρο!
Open Calls: Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη ‘24 και σειράς Στιγμές στο Μουσείο‘24 από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου