Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία αντικαρκινικού συνδέσμου “Δώσε φως σε μια ζωή”

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου εδώ και 15 χρόνια διοργανώνει την Παγκύπρια εκστρατεία «Δώσε Φως σε μια Ζωή» σε συνεργασία με την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου. Σκοπός της εκστρατείας να θυμηθούμε αγαπημένα πρόσωπα που τα άγγιξε ο καρκίνος, αφιερώνοντας τους ένα λαμπάκι, από τα χιλιάδες που θα ανάψουμε στα Χριστουγεννιάτικα μας δέντρα αλλά ταυτόχρονα να ενισχύσουμε οικονομικά τον Σύνδεσμο έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας στους καρκινοπαθείς. 

Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος  Κύπρου, σε συνεργασία με πολλούς άλλους οργανισμούς αλλά και εθελοντές,  πραγματοποιούν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις  με μουσικοχορευτικά σύνολα, παιδικές δραστηριότητες και Χριστουγεννιάτικες αγορές . 
Φέτος χάρισε και συ το φως της ελπίδας σε ένα συνάνθρωπο σου που δίνει μάχη με τον καρκίνο αποκτώντας το επετειακό κεράκι της εκστρατείας από τα κατά τόπους γραφεία του Συνδέσμου ή κάνοντας μια εισφορά διαδυκτιακά στο www.anticancersociety.org.cy 
Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου μέσω των Kέντρων Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία και «Ευαγόρειο» στη Λεμεσό και την Παγκύπρια Υπηρεσία Κατ’οίκον Φροντίδας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας σε καρκινοπαθείς από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας όπως ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, ψυχοκοινωνική στήριξη,  φυσιοθεραπεία και πολλές άλλες υπηρεσίες που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους.
Με τη συμπαράσταση ατόμων, οργανισμών και του κράτους, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου εξυπηρετεί χιλιάδες καρκινοπαθείς κάθε χρόνο. Ενδεικτικά το 2015, περίπου 6000 συνάνθρωποι μας που υποφέρουν από καρκίνο επωφελήθηκαν από τις υπηρεσίες του Συνδέσμου. 
Για περισσότερες πληροφορίες 22446222, info@anticancersociety.org.cy

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»