Φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο παζαράκι από τις Αλκυονίδες

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο του παζαράκι με σκοπό την ενίσχυση οικογενειών που έχουν ανάγκη από οικονομική στήριξη.   
 
Το φετινό παζαράκι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, στο “Sporting Club” (πρώην Λαϊκή) της Τράπεζας Κύπρου, από τις 10:00 μέχρι τις 16:30, και υπόσχεται να προσφέρει μια μέρα γεμάτη ξεγνοιασιά, με ευχάριστες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
 
Στο χώρο της εκδήλωσης θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα γλυκά, διακοσμητικά αντικείμενα και χειροτεχνίες, όλα επιμελημένα από τα Μέλη του Σωματείου, ενώ παιδικές χορωδίες θα δημιουργήσουν μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Επιπρόσθετα θα υπάρχουν παιχνίδια για όλα τα παιδιά, καθώς και άλλες δραστηριότητες, όπως κληρώσεις με πολλά δώρα. Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν επίσης να απολαύσουν μεσημεριανό γεύμα με πλούσιο μπουφέ με σπιτικά φαγητά και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Η τιμή του μεσημεριανού μπουφέ θα ανέρχεται στα 10 ευρώ για μεγάλους και 7 ευρώ για παιδιά κάτω των 12 ετών. 
 
Όπως και κάθε χρονιά, έτσι και φέτος όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη οικογενειών που μας έχουν ανάγκη.
 
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες ιδρύθηκε το 1998 και στελεχώνεται αποκλειστικά από εθελοντές και εθελόντριες. Μέσα από έσοδα που συλλέγει από διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, το Σωματείο στηρίζει πολλές οικογένειες σε όλη την Κύπρο, συνεισφέροντας οικονομικά στην κάλυψη των ιατρικών τους εξόδων ή/και των καθημερινών τους αναγκών.
 

 

Δειτε Επισης

Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας