Cyta Santa Run 4, η πιο χαρούμενη γιορτή προσφοράς των Χριστουγέννων πάει Πάφο!

Σταθερή στο μήνυμα «Η επικοινωνία είναι δικαίωμα του κάθε παιδιού», η Cyta ανακοίνωσε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στη Λευκωσία, τη διοργάνωση του 4ου Cyta Santa Run. Αυτή τη φορά η Cyta συνεργάζεται με το Δήμο Πάφου και οι Άγιοι Βασίληδες κλείνουν το ετήσιο ραντεβού τους στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017.
 
Το Cyta Santa Run θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί και θα μπορεί να λάβει μέρος όλος ο κόσμος, οποιασδήποτε ηλικίας,  φτάνει να βάλει μια στολή Άγιου Βασίλη. Σημείο συνάντησης των Άγιων Βασίληδων και εκκίνησης της πορείας είναι η Πλατεία του Κάστρου της Κάτω Πάφου. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου, ενώ στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια Αλεξία Αναστασίου θα πάρει τη σκυτάλη για να προθερμάνει με Ζούμπα τους συμμετέχοντες για να ξεκινήσουν την πορεία τους μέχρι το Kings Avenue Mall. Ξυλοπόδαροι, ξωτικά, ο Τέλης, η  μασκότ της Cyta ανέλαβαν να κάνουν την πορεία ακόμη πιο χαρούμενη και γιορτινή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τερματισμό της πορείας θα τους περιμένουν κεράσματα και η Μπάντα της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου.  
 
Στόχος της εκδήλωσης, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, είναι η προβολή και στήριξη του Προγράμματος Ανίχνευσης Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής.  Στο πλαίσιο αυτό η Cyta, πέραν της στήριξης που ήδη παρέχει στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής και σε υπηρεσίες, με κάθε αγορά κινητού ή tablet από τα καταστήματα Cytashop το μήνα Δεκέμβρη 2016, θα  συνεισφέρει 1 ευρώ, με μέγιστο ποσό τις €10.000.


Τη σημασία της μεγάλης αυτής χριστουγεννιάτικης πορείας προσφοράς τόνισαν μέσα από τους χαιρετισμούς τους στη διάσκεψη τύπου, τόσο οι εκπρόσωποι της Cyta και του Δήμου Πάφου, όσο και οι εκπρόσωποι του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τη Cyta για τη διαχρονική σταθερή στήριξή της στο έργο του Κέντρου και στη συμβολή της, ώστε κάθε παιδί που γεννιέται να μπορεί να τυγχάνει δωρεάν εξέτασης ακοής.
 
Με την ευκαιρία, η Cyta ευχαριστεί το Δήμο Πάφου για τη συνεργασία, το Kings Avenue Mall για τη φιλοξενία, την τροχαία Αστυνομίας, τους τροχονόμους του Δήμου και την Κλινική Ευαγγελισμός για τη διασφάλιση της ασφαλούς διεξαγωγής της εκδήλωσης, τη Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου και τη Μπάντα της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων για τη συμμετοχή, καθώς και τα ΜΜΕ και τον κόσμο που στηρίζουν κάθε χρόνο την πρωτοβουλία της και συμμερίζονται την πεποίθησή της πως "Η Επικοινωνία Είναι Δικαίωμα Κάθε Παιδιού".
 
Όλες οι πληροφορίες για την εκδήλωση, βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Cyta www.cyta.com.cy/CytaSantaRun.
 


Λίγα λόγια για το σκοπό: Το Πρόγραμμα Ανίχνευσης Ακοής Νεογνών προσφέρεται από το 2004 δωρεάν σε όλα τα νεογνά, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των οικογενειών, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση.  Στόχος του Προγράμματος είναι η έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση της βαρηκοΐας, ούτως ώστε, με την έγκαιρη παρέμβαση, να μεγιστοποιούνται οι δυνατότητες απόκτησης της ικανότητας επικοινωνίας και να εξασφαλίζεται η ομαλή ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση των παιδιών. Οι εξετάσεις γίνονται σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και καλύπτουν όλα τα νεογνά που γεννιούνται είτε στα κρατικά, είτε στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια. Η Cyta στηρίζει το Πρόγραμμα από την έναρξή του.


 

Δειτε Επισης

Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol
Το Guaba ανακηρύσσει την έναρξη του καλοκαιριού με μια μοναδική Opening Fiesta!