«Τρέξτε μαζί μας» από την FxPro και το Δρό.Με.Α Racing για την πρόληψη του καρκίνου

Για 9η συνεχή χρόνια  διεξάγεται ο ετήσιος αγώνας «Τρέξτε μαζί μας» από την FX Pro και το σωματείο Δρό.Με.Α Racing, σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΚΑΦ και το Δήμο Γερίου, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου και στη συμβολή της άσκησης στο σκοπό αυτό και περιλαμβάνει δρόμους 5χλμ και 10χλμ,  παιδικό δρόμο 800 μέτρων και περπάτημα 2χλμ .
 
Οι δρόμοι ξεκινούν στις 10:00 π.μ. στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας (200μ. από την είσοδο του πάρκου, πλησίον του κυκλικού κόμβου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας). Εγγραφές γίνονται μόνο μέσω διαδικτύου στο www.dromearacing.com μέχρι το μεσημέρι της Tετάρτης, 30 Νοεμβρίου στις 12:00. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ για το δρόμο 5χλμ (δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα 15 ετών και άνω) και 15 ευρώ για τα10χλμ (δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα 16 ετών και άνω). Μέρος των εσόδων θα διατεθεί  στη στήριξη του πολυσήμαντου έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ και των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας.
 
Τα διακριτικά νούμερα κάθε δρομέα θα παραληφθούν την ημέρα του αγώνα (8:30–09:30πμ). Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν δωρεάν τσάντα ώμου, ενώ όσοι τερματίσουν θα πάρουν μετάλλιο. Η συμμετοχή στον παιδικό δρόμο 800μ είναι δωρεάν και οι εγγραφές θα γίνονται επί τόπου τη μέρα του αγώνα (08:30-09:30πμ). Για τη συμμετοχή ατόμων κάτω  των 18 απαιτείται η συναίνεση του γονέα.
 
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Δρό.Με.Α Racing, κύριος Μάκης Κουννίδης ανέφερε: «Στόχος των διοργανωτών είναι να προάγουν τον αθλητισμό σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας, ενισχύοντας την αθλητική κουλτούρα και τον υγιή τρόπο διαβίωσης, με στόχο την πρόληψη σοβαρών ασθενειών όπως ο καρκίνος».
 
Όσοι κατορθώσουν να τερματίσουν θα λάβουν μετάλλιο και ως ενθύμιο μια τσάντα πλάτης. Ο αγώνας 10χλμ είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Κωστάκη Λουκαΐδη, πρώην μέλους του Δ.Σ. του ΚΟΑ και παλαιού πρωταθλητή του στίβου.
 
Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία FX Pro. Ο αγώνας υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ και το Junior και Senior School και τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ. Διαχρονικός υποστηρικτής του  Δρό.Με.Α Racing είναι η εταιρεία Webarts.
  

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»