13o Boyz Stuff Show & 8η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου

Η Offsite Auto διοργανώνει για 13η συνεχή χρονιά το Boyz Stuff Show και την 8η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου, στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2016 στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, στα περίπτερα 6, 5, 7, 2,1 και εξωτερικούς χώρους, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Η εκδήλωση έχει πλέον καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη γιορτή στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας! Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τα ομορφότερα και γρηγορότερα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες της Κύπρου, Aγωνιστικά Rally, Drift, Dragster, Ανάβασης και Time Attack καθώς και να επισκεφθούν καταστήματα με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ποδήλατα, ηχοσυστήματα, προϊόντα για τον άντρα και clubs αυτοκινήτων.

Για φέτος το Boyz Stuff Show φιλοξενεί το αυτοκίνητο του Valentino Rossi, παγκόσμιου πρωταθλητή στην Moto Gp, ενώ ιδιαίτερη παρουσία θα είναι αυτή του Πάνυ Παστού, του κύπριου πρωταθλητή του αγγλικού πρωταθλήματος Time Attack για το 2016, με το φοβερό του Mitsubishi Evo, ο οποίος θα βρίσκεται στην έκθεση για να υπογράψει αυτόγραφα.
Οι λάτρεις του κλασικού, θα δουν την 8η Έκθεση Kλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου, την μεγαλύτερη που διοργανώνεται στην Κύπρο, με συλλεκτικά κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή, αυτοκίνητα και αντικείμενα αντίκες από τις αρχές του περασμένου αιώνα, καθώς και supercars!

Παράλληλα διοργανώνεται αγώνας Enduro με δεκάδες συμμετοχές μοτοσικλετών με μία ειδική διαδρομή εντός του χώρου της έκθεσης!
Το Boyz Stuff Show έχει και φέτος σαν μεγάλους χορηγούς το Shark Energy Drink και την EKO 98 και χορηγούς την Wurth, την Psaltis Autoparts, τα λιπαντικά ENEOS και την πλατφόρμα online food delivery στην Κύπρο, Deliveryman.com.cy.

Χορηγοί επικοινωνίας οι ηλεκτρονικές εφημερίδες Offsite & Offsite-Auto και ο Mix Fm.

13ο Boyz Stuff Show - Σάββατο και Κυριακή 19 & 20 Νοεμβρίου
Από τις 10πμ μέχρι τις 11μμ
Λευκωσία-Κρατική Έκθεση : Περίπτερα 6, 5, 7, 2 και 1
Πληροφορίες: Τηλ. 22460580

 

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
6th SPRING FESTIVAL: Έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία, πιο ανανεωμένο από ποτέ!
DUENDE: "Ισπανική Μουσική, Λατινoαμερικάνικες Μελωδίες & Δημοφιλή Έργα"
Bodies we fa|| for Περφόρμανς Ντοκουμέντο για την προσβασιμότητα στον Έρωτα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκπληκτικές επιλογές δώρων από τα Public για να χαρίσεις στις σπουδαίες γυναίκες της ζωής σου!
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού με ένα πάρτι που τα έχει όλα!
Paradox Museum Limassol Carnival Fiesta: Η Παράδοξη Καρναβαλίστικη Φιέστα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω
Zolcerix presents Οι IL DIVO στην Κύπρο!
Open Calls: Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη ‘24 και σειράς Στιγμές στο Μουσείο‘24 από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου