Μετατρέψτε τη ζωγραφιά σας σε λούτρινο παιχνίδι την Κυριακή στην ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ, προσκαλεί τα παιδιά των μελών του Προγράμματος ΙΚΕΑ Family να λάβουν μέρος στον 3ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ 2016, σχεδιάζοντας το λούτρινο παιχνίδι των ονείρων τους, για καλό σκοπό.
 
Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 12:00-17:00 στο κατάστημα ΙΚΕΑ, τα παιδιά 3-12 ετών θα μπορούν να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους και να ζωγραφίσουν το λούτρινο παιχνίδι που ονειρεύονται. Από το Διαγωνισμό θα αναδειχθούν 10 παγκόσμιοι νικητές, οι ζωγραφιές των οποίων θα «ζωντανέψουν» και θα γίνουν πραγματικά λούτρινα παιχνίδια που θα πωλούνται σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ το φθινόπωρο του 2017, ως η συλλεκτική συλλογή SAGOSKATT.
Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό και τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο http://www.ikea.com.cy/home/diagonismos-zografikis/ 
 
Στον αντίστοιχο περσινό Διαγωνισμό, η ΙΚΕΑ δέχθηκε συνολικά πάνω από 52.000 συμμετοχές. Η κριτική επιτροπή της ΙΚΕΑ Σουηδίας μελέτησε όλες τις υπέροχες ζωγραφιές και επέλεξε τους 10 νικητές, ηλικίας 5-9 ετών. Ανάμεσα στους νικητές θα βρείτε ένα φωτεινό ήλιο, ένα τρομακτικό τερατάκι, έναν πράσινο βατραχο-γουρουνο-πίθηκο και πολλές άλλες απίστευτες δημιουργίες, που θα είναι διαθέσιμες προς πώληση στο κατάστημα ΙΚΕΑ την περίοδο 20/11-24/12/2016.
 
«Ο διαγωνισμός δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να βάλουν τη δημιουργικότητά τους σε δράση και να ζωγραφίσουν το λούτρινο παιχνίδι των ονείρων τους. Έτσι διευρύνεται η φαντασία των παιδιών και αυτό φαίνεται στις ζωγραφιές τους.», Bodil Fritjofsson, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Προϊόντων στο Παιδικού Τμήματος ΙΚΕΑ
 
Οι περσινοί νικητές δεν έδειξαν απλώς τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, συνέβαλαν ταυτόχρονα και στο σκοπό της φετινής εκστρατείας της ΙΚΕΑ «Παίζουμε μαζί για καλό σκοπό», που υποστηρίζει το δικαίωμα όλων των παιδιών στο παιχνίδι και την ανάπτυξη, αφού για κάθε παιχνίδι και βιβλίο που θα πωλείται στα καταστήματα ΙΚΕΑ την περίοδο 20/11-24/12/2016, το ΙΚΕΑ Foundation θα δωρίζει 1€ σε προγράμματα οργανισμών όπως η UNICEF, η Save the Children και η Room to Read, που στηρίζουν τα δικαιώματα των παιδιών σε μερικές από τις φτωχότερες κοινότητες του κόσμου.
 
Εάν δεν είστε μέλος στο Πρόγραμμα ΙΚΕΑ Family, εγγραφείτε εντελώς δωρεάν στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή ηλεκτρονικά στο www.IKEA.com.cy/family, για να συμμετέχουν και τα δικά σας παιδιά στο Διαγωνισμό.
 

Δειτε Επισης

Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας