Ξενοδοχείο ο Παράδεισος

Οι Αντι-Δρώντες ανεβάζουν για μια ακόμα παράσταση στη Λευκωσία και μετά από 6 επιτυχημένες SOLD OUT παραστάσεις, την κωμωδία του Γάλλου συγγραφέα Ζώρζ Φεντώ «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος», σε διασκευή και σκηνοθεσία του Βασίλη Χατζηστυλλή.

Η παράσταση διεξάγεται στο πλαίσιο του 29ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του ΘΟΚ και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 03 Νοεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», στη Λευκωσία.

Στο πιάνο και στο τραγούδι η Γεωργία Μαζέρη και η Κωνσταντίνα Παπαμαρκίδου.

Είσοδος: €10 (Για παιδιά κάτω των 12 η είσοδος δωρεάν)

Το έργο είναι κατάλληλο για άτομα άνω των 12 ετών.
(Κάτω των 12 ετών ΜΟΝΟ με γονική συναίνεση)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 96462213* (μεταξύ των ωρών 10:00-13:00 και 16:00-19:00)

*Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων για σκοπούς ελέγχου της χωρητικότητας των παραστάσεών μας. Ωστόσο, αποτελεί πάγια πολιτική της Re-Actors, όπως οι θέσεις δίνονται με τη σειρά προσέλευσης/άφιξης στο θέατρο, έτσι ώστε να επιδεικνύεται τόσο ο ανάλογος σεβασμός προς τους θεατές που είναι συνεπείς με την ώρα άφιξής του, όσο και προς τους συντελεστές της παράστασης. Ως εκ τούτου, οι θεατές πρέπει να βρίσκονται στο θέατρο μέχρι τις 8:00 μ.μ. το αργότερο, γιατί στις 8:30 μ.μ. ΑΚΡΙΒΩΣ κλείνουν οι θύρες.

Λίγα λόγια για το έργο 
Πρόκειται για μια έξοχη φαρσοκωμωδία του Ζώρζ Φεντώ, στην οποία ο Γάλλος συγγραφέας επιχειρεί να καυτηριάσει τον καθωσπρεπισμό της αστικής τάξης και την αδυναμία των μελών της να ικανοποιήσουν τις βαθύτερες τους επιθυμίες, επειδή αυτές δεν ταυτίζονται με τα κοινωνικά «πρέπει». Ο θεατής παρακολουθεί λοιπόν τους καλοκουρδισμένους ήρωες του Φεντώ να βρίσκονται μετέωροι ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα, στο είναι και στο φαίνεσθαι, στην ανθρώπινη επιθυμία και στις επιταγές της κοινωνίας, στην πλάνη και στην ουσία των πραγμάτων και τέλος στην ευτυχία και στην απόλυτη δυστυχία. Μέσα σε ένα κρεσέντο ευτράπελων και κωμικοτραγικών καταστάσεων, ο ένας προσπαθεί να κρυφτεί από τον άλλον, επειδή κανείς δεν είναι ο εαυτός του, αλλά είναι αυτό που οι «Άλλοι» επιθυμούν για αυτόν. Το κωμικό είναι συνάμα τραγικό, όταν ο άνθρωπος βλέπει μέσα σε αυτό τον εαυτό του, την κατάντια του ή καλύτερα την τραγική αδυναμία του να ζήσει και να επιλέγει ελεύθερα.

Δειτε Επισης

Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol