Stephanis Black Friday – Ξεκίνησε και έγινε χαμός!

Ξεκίνησε σήμερα το Stephanis Black Friday και από τις 8 το πρωί πλήθος κόσμου μαζεύτηκε έξω από τις πόρτες των καταστημάτων Stephanis για να προλάβουν τα προϊόντα τεχνολογίας που επιθυμούν ολόχρονα σε τιμές Black Friday.

 
Το Stephanis Black Friday θα συνεχίσει καθολη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για κάθε ενδιαφερόμενο να πετύχει σημαντικές εκπτώσεις όσον αφορά τις χριστουγεννιάτικες αγορές για δώρα αλλά και για όλες τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν.
 
Βάση και των πρώτων ωρών του Black Friday, πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών είναι οι τηλεοράσεις, τα smartphones και οι παιχνιδοκονσόλες.
Mεγάλη ζήτηση έχουν επίσης και διάφορα gadgets όπως τα ηλεκτρικά scooter, τα hover boards, τα gaming chairs, τα gaming accessories, οι μικροσυσκευές, οι συσκευές περιποίησης, τα ηχεία, τα ακουστικά, τα laptops και πολλά άλλα.
 
Παρόλη την έντονη προσέλευση του κόσμου στα καταστήματα Stephanis, τα επίπεδα εξυπηρέτησης παραμένουν ψηλά και τα ταμεία λειτουργούν σε γρήγορους ρυθμούς.
 
Μπορείτε να δείτε όλες τις Stephanis Black Friday προσφορές εδώ www.stephanis.com.cy
 
Οι προσφορές θα συνεχιστούν έως και τη Κυριακή 1η Δεκεμβρίου αποκλειστικά στα καταστήματα Stephanis σε όλες τις πόλεις.