Stephanis Black Friday–Καμπάνια με τον Ρίκκο Μάππουρο!

Έκλεψε τις εντυπώσεις η νέα καμπάνια των καταστημάτων Stephanis για το Black Friday, με πρωταγωνιστή τον Ρίκκο Μάππουρο!
 
Η καμπάνια αποτελείτε από 4 βίντεο με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργος Ζένιο ο οποίος ενσαρκώνει τον θρυλικό ρόλο του ως Ρίκκος Μάππουρος, από την αγαπημένη Κυπριακή σειρά «Βουράτε Γειτόνοι».
 
Μέσα από τα επεισόδια που δημιούργησε ο Γιώργος Τσιάκκας, απολαμβάνουμε ένα κλασσικό Ρίκκο Μάππουρο στην σημερινή εποχή του Black Friday, μαζί με τον γιο του τον Γιώργο.
Τον γιο του Ρίκκου υποδύεται ο Σαββάκης Παισίου, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα στη σειρά Βουράτε γειτόνοι από βρέφική ηλικία, έως και την εφηβεία του.
 
Το πρώτο βίντεο της καμπάνιας έχει ήδη συγκεντρώσει 240χιλιάδες views στα social media, και υπάρχει τεράστια ανταπόκριση και ανυπομονησία από το κυπριακό κοινό για τα υπόλοιπα επεισόδια της ιστορίας τα οποία θα αναρτηθούν σταδιακά τις επόμενες μέρες.  
 
Το Δίκτυο καταστημάτων Stephanis με αυτή τη συνεργασία, έχει καταφέρει να έχει μοιράσει άφθονο γέλιο στο κυπριακό κοινό, ενώ ταυτόχρονα κορυφώνει την αγωνία του κοινού για το μεγάλο Σαβατοκυρίακο προσφορών του Stephanis Black Friday που ξεκινά Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ολοκληρώνετε τη Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.
 
Μέσα στις επόμενες μέρες θα αποκαλύπτονται σταδιακή τα επόμενα επεισόδια.
Όσο για τις πολυαναμενόμενες προσφορές, κρατούνται σαν εφτασφράγιστο μυστικό, και θα αποκαλυφθούν λίγες μέρες πριν το Back Friday.
 
Τη μέρα της μεγάλης αποκάλυψης των προσφορών «Stephanis Black Friday», θα αποκαλυφθεί και το τελευταίο επεισόδιο με τον Ρίκκο Μάππουρο!
 
Για να μάθετε πρώτοι τις προσφορές, και για να ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα επεισόδια, κάνε εγγραφή εδώ
 
Δείτε το πρώτο μέρος

 
Δείτε το δεύτερο μέρος