TOP 10 BLACK FRIDAY DEALS ΑΠΟ ΤΗΝ HANDY SPA

Η πολυβραβευμένη εταιρεία HANDY SPA παράγει 100% χειροποίητα βιολογικά σαπούνια και καλλυντικά προσώπου και σώματος με θεραπευτικά συστατικά χωρίς δοκιμές σε ζώα, απαλλαγμένα από τοξικά, αλλεργιογόνα και ζωικά συστατικά. Είναι  πλήρως βιοδιασπώμενα, γιαυτό και δεν προκαλούν  καταστροφικές συνέπειες στο περιβάλλον. Κατά τη παραγωγή τους ο συντελεστής τοξικών αποβλήτων και καυσαερίων είναι μηδέν(0) δηλαδή μηδέν ζημιά στο περιβάλλον. Επίσης εισάγει βιολογικά τρόφιμα, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και μακιγιάζ. Βασικό συστατικό σε αρκετά προϊόντα είναι το Λάδι Κάνναβης.
 
1 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΚΑΝΝΑΒΗ HANDY SPA
 

Η βραβευμένη κρέμα χεριών είναι εμπλουτισμένη  με Λάδι κάνναβης Aloe Vera, Rosehip Oil, λάδι Jojoba και ελαιόλαδο προστατεύει  τα χέρια σας από φαγούρα και ξηρότητα και μύκητες. Το εκχύλισμα φυκιών θα εξαλείψει την αφυδάτωση και θα προσφέρει μακροχρόνια υγρασία και βαθιά ενυδάτωση. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
 
2. ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΙ ΙΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ HANDY SPA

 
Η βραβευμένη κρέμα Νύχτας με λάδι κάνναβης και ιαλουρονικό οξύ αναγεννά τα κύτταρα και αναδομεί την επιδερμίδα όλο το 24ωρο. Το ελαιόλαδο και έλαιο Jojoba προσφέρουν στο δέρμα βέλτιστη ενυδάτωση Θρέψη και προστασία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

3. 100% Βιολογικό λάδι κάνναβης HANDY SPA
 


Το βραβευμένο για την ανώτερη του ποιότητα βιολογικό Λάδι Κάνναβης ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα βοηθώντας στην αντιμετώπιση και πρόληψη ασθενειών, εξουδετερώνει τη γήρανση του δέρματος και βελτιώνει την καρδιαγγειακή και πνευματική υγεία. Ως υπερτραφή είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, ωμέγα 3 και 6, και σε όλα τα απαραίτητα αμινοξέα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
 
4 Οικολογικός Καφές με κάνναβη HANDY SPA

 


 Ο καφές κάνναβης  είναι  αρωματισμένο μείγμα των Premium καβουρδισμένων αλεσμένων κόκκων καφέ Arabica , από τη Νότια Αμερική, την Αφρική και την Ινδία και από  σπόρους κάνναβης. Οι σπόροι κάνναβης δίνουν μια μαγική νότα τόσο στο άρωμα όσο και στην γεύση και προσφέρουν μοναδικές στιγμές έκστασης και απόλαυσης.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
 
5. Βιολογική κρέμα ματιών με κάνναβη και υαλλουρονικό οξύ HANDY SPA

 

 
Τα μάτια είναι το μέρος του προσώπου που αντικατοπτρίζουν την ηλικία, τη διάθεση και την υγεία μας. Η βραβευμένη κρέμα ματιών  παρέχει προστασία του λεπτού δέρματος γύρω από τα μάτια αποτρέψει την απώλεια υγρασίας στο δέρμα και βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και είναι αποτελεσματική στη διατήρηση της υγρασίας. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.
 
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: 
 
6 100% Αλόη βέρα τζελ HANDY SPA
Καταπραΰνει και αποκαθιστά ξηρό και κατεστραμμένο δέρμα. Προστατεύει το δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο. Παρέχει ανακούφιση από εγκαύματα, ερεθισμούς του δέρματος και φαγούρα. Επουλώνει τις πληγές. Απορροφάτε εύκολα από το δέρμα χωρίς να αφήνει λεκέδες. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: 
 
7 100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ HANDY SPA

Βοηθά το μεταβολισμό,το κάψιμο λίπους και την διατήρηση του σωστού βάρους.Προσφέρει ενέργεια και παρουσιάζει αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Υπερτροφή που τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.Δραστική και αγνή πηγή πρωτεΐνης για το κτίσιμο των μυών.
Πολυβιταμίνη για καλή λειτουργία της μνήμης. Δρα θετικά σε περιπτώσεις κατάθλιψης.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: 
 
8.ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΚΑΝΝΑΒΗ HANDY SPA

 

Το βραβευμένο χειροποίητο βιολογικό σαπούνι Euphoria ενυδατώνει και αναζωογονεί όλα τα στρώματα του δέρματος και βοηθά στη θεραπεία πολλών χρόνιων δερματικών προβλημάτων, όπως η ψωρίαση, το έκζεμα και οι δερματικές αλλεργίες. Είναι ιδανικό ως αντιγηραντική μάσκα προσώπου και σώματος προσφέροντας βαθιά θρέψη. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: 
 
9. ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΣ HANDY SPA

Το βραβευμένο χειροποίητο βιολογικό σαπούνι Κλεοπάτρα έχει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες και ιδιότητες βαθιάς θρέψης. Βοηθά την αναγέννηση του δέρματος και τη θεραπεία πολλών χρόνιων δερματικών προβλημάτων και αλλεργιών. Το δέρμα ανακτά τη λάμψη και τη ζωντάνια του. Περιέχει πρωτεΐνες που έχουν ενυδατικές επιδράσεις και βοηθά στη διατήρηση του επιπέδου PH του δέρματος. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.
 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: 
 
10 ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΙ ΥΑΛΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ HANDY SPA

 

Ο πολυβραβευμένος  ενεργός ορός που καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου. Εμπλουτισμένος με ελαιόλαδο Αλόη Βέρα  Βιταμίνη Ε και λάδι Jojoba για βαθιά θρέψη και αναγέννηση των κυττάρων. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα αντιγηραντικό φυσικό ελιξίριο που μειώνει το βάθος και τον όγκο των ρυτίδων, προσφέροντας ενυδάτωση και βελτιώνοντας την ελαστικότητα του του δέρματος.Το Emulium Mellifera, είναι ένας φυσικός, καινοτόμος γαλακτωματοποιητής που βοηθά όλα τα συστατικά να εισχωρήσουν μέχρι τα βαθύτερα στρώματα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: