Απέρριψε τη Γιουβέντους για τη Γιουνάιτεντ ο Τσαλχάνογλου

Το συμβόλαιο του Χακάν Τσαλχάνογλου με την Μίλαν λήγει το καλοκαίρι του 2021. Έτσι, τον χειμώνα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι φροντίζει να κλείσει την περίπτωσή του από νωρίς. Λίγες μέρες νωρίτερα η Gazzetta dello Sport ανέφερε ότι οι Άγγλοι ετοιμάζονταν να μπουν "σφήνα", ωστόσο η υπόθεση παρουσιάζεται ακόμη πιο προχωρημένη.

Οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την μεσαία τους γραμμή και στόχος για το επόμενο καλοκαίρι είναι ο 26χρονος Τούρκος των ροσονέρι. Μάλιστα, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του από το περασμένο καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Τσαλχάνογλου απέρριψε προσφορά της Γιουβέντους, εξαιτίας του ενδιαφέροντος που υπάρχει από την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Τον Ιανουάριο, λοιπόν, μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με την Γιουνάιτεντ.

Ο Τσαλχάνογλου την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια με την φανέλα των ροσονέρι έχει πετύχει τέσσερα γκολ, ενώ έχει μοιράσει και ισάριθμες ασίστ.

Πηγή: sport24.gr