Η εξιλέωση του ΑΠΟΕΛ πριν τη μάχη με Απόλλωνα, ο… αόρατος και οι φευγάτοι

Την ΠΑΕΕΚ αντιμετωπίζει στις 17:00 ο ΑΠΟΕΛ, για τον θεσμό του κυπέλλου, έχοντας στον πάγκο του τους  Λούκα Χατζηλούκα και Νούνο Μοράις, οι οποίοι με τη φυγή του Μαρίνου Ουζουνίδι ανέλαβαν το γαλαζοκίτρινο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Είναι γεγονός, πως οι φίλοι του συλλόγου της Λευκωσίας μετά τις τραγικές εμφανίσεις αλλά και τα αρνητικά αποτελέσματα, αναμένουν από τη σημερινή αναμέτρηση την εξιλέωση της ομάδας, αφού πρόκειται για ένα υποδεέστερο αντίπαλο, ενώ ο σημερινός αγώνας προηγείται πριν από ένα απαιτητικό παιχνίδι, με τον Απόλλωνα για την 9η αγωνιστική.

Θα έχει ενδιαφέρον η πρώτη ενδεκάδα Χατζηλούκα και Μοράις, καθώς αναμένεται να δοθούν ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και παίκτες, οι οποίοι τέθηκαν εκτός πλάνων από τον Ουζουνίδη.

Πιο συγκεκριμένα, Σάβιτς, Λαφράνς και Μιχαΐλοβιτς είναι οι τρεις που βρίσκονταν εκτός πλάνων, κάτι που σημαίνει αν αλλάξει κάτι αναφορικά με το μέλλον τους θα φανεί σήμερα στον αγωνιστικό χώρο.

Επιπρόσθετα, αρκετό ενδιαφέρον θα έχει και ο Αποστολάκης, ο οποίος μετά τις προσθήκες Νσούε και Ζεράλδες, παραμένει… αόρατος, μεταξύ εξέδρας και πάγκου.