Τα φώτα στο Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα

Δεύτερη πράξη της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League απόψε και στο μενού ξεχωρίζει η αναμέτρηση Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα.

Στον πέμπτο όμιλο, όπου όλες οι ομάδες έχουν από έναν βαθμό, η Τσέλσι δοκιμάζεται στο Κράσνονταρ χωρίς τον τιμωρημένο Αλόνσο. Οι γηπεδούχοι θα έχουν πολλές απουσίες, καθώς εκτός είναι οι Κλάεσον, Βάντερσον, Άρι και Καμπελά, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπεργκ, Όλσον και Σορόκιν. Η Σεβίλλη φιλοξενεί τη Ρεν με μοναδικό πρόβλημα τον Εσκουδέρο, ενώ σημαντικές απουσίες έχουν οι Καμαβινγκά, Μαουάσα και Ενζονζί.

Στον έκτο όμιλο, ντέρμπι κορυφής γίνεται στο Βέλγιο μεταξύ Κλαμπ Μπριζ και Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι είναι αποδεκατισμένοι λόγω κορωνοϊού και όχι μόνο, καθώς εκτός μάχης είναι οι Ράντου, Λούκα, Λουίς Φελίπε, Λατσάρι, Ιμόμπιλε, Λουίς Αλμπέρτο, Άντερσον, Περέιρα και αμφίβολος ο Στρακόσα. H Ντόρτμουντ θέλει να ρεφάρει για την ήττα της στο «Ολίμπικο» υποδεχόμενη τη Ζενίτ χωρίς τους Τσαν, Σμέλτσερ, Σουλτς και Ζαγκαντού. Ο Μάλκομ θα λείψει από τους Ρώσους, ενώ αμφίβολος είναι και ο Αζμούν.

Για τον έβδομο όμιλο διεξάγεται πιο λαμπερό ματς της ημέρας. Η Γιουβέντους φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το 3/3. Οι δύο ομάδες θα έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες. Για τη «Γηραιά Κυρία» θα λείψουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που ακόμη ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό, οι τραυματίες Κιελίνι, Ντε Λιχτ και Άλεξ Σάντρο, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπονούτσι. Για την «Μπάρτσα» που προέρχεται από την ήττα στο clasico υπάρχουν μόνο δύο διαθέσιμοι στόπερ στην αποστολή, οι Λανγκλέ και Αραούχο, καθώς τιμωρημένος είναι ο Πικέ και τραυματίας ο Ουμτιτί μαζί με τους Κουτίνιο και Τερ Στέγκεν. Στο άλλο ματς του ομίλου αναμετρώνται Φερεντσβάρος και Ντιναμό Κιέβου.

Τέλος, για τον όγδοο όμιλο ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λειψία. Οι «διάβολοι» έχουν εκτός τον Μπαϊγί και αμφίβολο τον Λίνγκαρντ, ενώ αρκετές απουσίες έχει η γερμανική ομάδα που θα παραταχθεί στο «Ολντ Τράφορντ» χωρίς Λάιμερ, Χαϊντάρα, Κλόστερμαν και Χάρτμαν. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπασακσεχίρ φιλοξενεί την Παρί που «καίγεται» για νίκη μετά την ήττα της πρεμιέρας. Πολλά τα προβλήματα για τον Τόμας Τούχελ, καθώς στο απουσιολόγιό του βρίσκονται οι Ικάρντι, Βεράτι, Ντράξλερ, Μπερνάτ και Παρέδες.

5ος Όμιλος 
Κράσνονταρ-Τσέλσι 19:55 
Σεβίλλη-Ρεν 22:00 
Βαθμολογία: Κράσνονταρ 1, Ρεν 1, Σεβίλλη 1, Τσέλσι 1
Επόμενη αγωνιστική (4/11): Τσέλσι-Ρεν, Σεβίλλη-Κράσνονταρ

6ος Όμιλος
Κλαμπ Μπριζ-Λάτσιο 22:00 
Ντόρτμουντ-Ζενίτ 22:00 
Βαθμολογία: Λάτσιο 3, Μπριζ 3, Ζενίτ 0, Ντόρτμουντ 0
Επόμενη αγωνιστική (4/11): Ζενίτ-Λάτσιο, Μπριζ-Ντόρτμουντ

7ος Όμιλος
Φερεντσβάρος-Ντιναμό Κιέβου 22:00
Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα 22:00
Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 3, Γιουβέντους 3, Ντιναμό Κιέβου 0, Φερεντσβάρος 0
Επόμενη αγωνιστική (4/11): Μπαρτσελόνα-Ντιναμό, Φερεντσβάρος-Γιουβέντους

8ος Όμιλος
Μπασακσεχίρ-Παρί 19:55 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λειψία 22:00
Βαθμολογία: Λειψία 3, Μαν. Γιουνάιτεντ 3, Παρί 0, Μπασακσεχίρ 0
Επόμενη αγωνιστική (4/11): Μπασακσεχίρ-Γιουνάιτεντ, Λειψία-Παρί