Αυτοπροτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ ο Γκόγκιτς-Η ατάκα στήριξης στον Τιμούρ

Για την κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για τον Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων και της Ανόρθωσης Σίνισα Γκόγκιτς.

Σε δηλώσεις του στο Super Sport Fm, ερωτηθείς για την αλλαγή προπονητή στον ΑΠΟΕΛ είπε «το πληροφορήθηκα. Εγώ είμαι ελεύθερος πάντως (γέλια). Δεν περίμενα αυτό με Ουζουνίδη έδειξε έργο και στον Παναθηναϊκό και αλλού. Η φετινή σεζόν χάθηκε, πρέπει να κάνουν πρότζεκτ για το μέλλον και να δουν τι μπορούν να κερδίσουν από τη φετινή σεζόν».
 
Σε ότι αφορά στην Ανόρθωση ανέφερε πως «με τον Κετσπάγια πάει πολύ καλά. Ο Τιμούρ λέει πάντα την άποψη του, είναι πολύ ειλικρινής και οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να τον κατακρίνουν. Πάντα είχε αυτή την ενέργεια ο Τιμούρ».
 
Ως προς το κατά πόσον παρακολουθεί ποδόσφαιρο, σημείωσε ότι «παρακολουθώ όσο μπορώ. Απογοήτευση ο ΑΠΟΕΛ δεν πάει καλά, η Ανόρθωση και ο Απόλλων πάνε καλά, την Ομόνοια την είδα και στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Είναι σφικτή ομάδα, δουλεμένη καλά, μπορεί να πάρει κι άλλα θετικά αποτελέσματα».