Το επεισόδιο Τιμούρ-Οκριασβίλι και ο λακωνικός Κετσπάγια

Για το επεισόδιο μεταξύ Τιμούρ Κετσπάγια και Τορνίκε Οκριασβίλι, αλλά και την απόφαση του Τιμούρ Κετσπάγια να είναι λακωνικός στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.
 
Μιλώντας στον Super Sport Fm, αναφέρθηκε αρχικά στη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, λέγοντας πως «υπάρχει τεράστια ικανοποίηση για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε νωρίς, είχαμε και κάποιες καλές προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ, δεν το κάναμε και το ΑΠΟΕΛ ισορρόπησε και βρήκες τις ευκαιρίες του με τον Λόρια να φωνάζει παρών.
 
Χάσαμε την μεγάλη ευκαιρία με τον Οκριασβίλι πριν το ημίχρονο. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην επανάληψη και ο Κβιλιτάια με ατομική ενέργεια έκανε το 2-0. Είναι η αρχή με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και μαζεμένα».
 
Εξήγησε εξάλλου ότι «έπρεπε να κάνουμε τι ευκαιρίες μας γκολ. Κάναμε ευκαιρίες και στα άλλα ντέρμπι και θέλαμε αυτή την φορά να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Με την Ομόνοια κάναμε πάνω από 10 τελικές, με τον Απόλλωνα 8-9 τελικές και βάλαμε ένα γκολ. Χάσαμε και κάποιες ευκαιρίες όπως και το ΑΠΟΕΛ που είχε τις δικές του πολύ καλές ευκαιρίες».
 
Για το κατά πόσον υπάρχει μεγαλύτερο βάθος φέτος στην Ανόρθωση, είπε πως «είναι γεγονός αυτό, υπάρχουν περισσότερες επιλογές στα χέρια του προπονητή μας. Υπάρχει και περισσότερη ποιότητα σε κάποιες θέσεις. Οι επιθετικοί σκοράρουν περισσότερο σε σχέση με πέρσι».
 
Σε ότι αφορά στις λακωνικές δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά τα παιχνίδια υπέδειξε πως «είναι μια επιλογή του αν θα είναι λακωνικός.
 
Το πόσα θα πει μετά το τέλος κάθε αγώνα δεν μπορώ να το ξέρω. Δεν υπάρχει θέμα από πλευράς διοίκησης, δεν θα συζητήσουμε αυτό το θέμα με τον προπονητή».
 
Τέλος, για το επεισόδιο ανάμεσα σε Οκριασβίλι και Κετσπάγια, είπε πως «δεν υπάρχει κάτι. Ήταν μια έντονη συζήτηση και σας διαβεβαιώνω ότι δεν τίθεται πλέον θέμα, το κλίμα είναι άψογο στα αποδυτήρια».