Η πρώτη αντίδραση του Μπεργκ μετά την... τρικλοποδιά από την Ένωση

Εμφανώς απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα παρουσιάστηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, μετά την ισοπαλία με την Ένωση

«Δεν είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Έπρεπε να κερδίσουμε με βάση τις ευκαιρίες. Αμυντικά ελέγχαμε το παιχνίδι, Κούσουλος και Νικόλας (σ.σ. Παναγιώτου) ήταν εξαιρετικοί. Δημιουργικά κρατήσαμε την μπάλα, όμως δεν φτιάξαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Κάναμε αρκετές αλλαγές, όμως είχαμε ποιότητα. Είναι και αυτά μέσα στη διαδικασία εκπαίδευσης και ανάπτυξης της ομάδας. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν καταφέραμε να την πετύχουμε».

Συμφωνείτε ότι η ομάδα δεν ήταν το ίδιο καλή στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το δεύτερο και θα συνεχίσετε να κάνετε εκτεταμένο rotation; «Όσον αφορά το αν θα γίνει το rotation αυτό θα το δούμε ανάλογα. Δεν είναι καλό να παίζουν οι ίδιοι Πέμπτη – Κυριακή. Έχουμε την επόμενη βδομάδα αγώνα με την Αϊντχόφεν και τον Ολυμπιακό και θα δούμε τι θα κάνουμε. Είναι δύσκολο να παίζει η ίδια ομάδα δύο παιχνίδια, διότι αν το κάνουμε αυτό θα χάσουμε παίκτες από τραυματισμούς και η απόδοσή μας δεν θα είναι αυτό που θέλουμε.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αργοί, είχαμε την κατοχή αλλά δεν συνδυαστήκαμε σωστά για να σκοράρουμε και αυτό δεν μου άρεσε. Οι αλλαγές μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες όμως μπορούσαμε να κερδίσουμε με βάση τις ευκαιρίες μας. Οι παίκτες που επέλεξα ο Λοΐζου, ο Τιάγκο, ο Σενέ ήταν δημιουργικοί στα προηγούμενα παιχνίδια, επομένως είχαμε την ποιότητα. Ο Χαραλάμπους έπαιξε σαν βετεράνος σήμερα, έκανε καθοριστικά τάκλιν. Πολύ καλός ήταν και ο Κίκο και αμυντικά και επιθετικά. Κάποιοι παίκτες ήταν καλοί κάποιο όχι και τόσο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές είσαι καλός κάποιες όχι».