Το οικονομικό κίνητρο της ευρωπαίας Ομόνοιας και η δίψα για διάκριση

Στη μάχη ρίχνεται η Ομόνοια στην παρθενική της συμμετοχή σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, ξεκινώντας από την Τούμπα, κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ.

Αναμφισβήτητα, τα οικονομικά κίνητρα σε ένα ευρωπαϊκό όμιλο είναι δελεαστικά, καθώς ο νικητής του ομίλου αλλά και η πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ, ο δεύτερος στον όμιλο βάζει στο ταμείο του 500.00 ευρώ, ενώ κάθε νίκη ισοδυναμεί με 570.000 και ισοπαλία με 190.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, η ευρωπαία Ομόνοια έδειξε πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο, αφού αντιμετώπισε στα ίσα και απέκλεισε την πρωταθλήτρια Πολωνίας αλλά και Σερβίας, ενώ στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό απέδειξε πως πάλεψε μέχρι τέλους για την πρόκριση.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ καλείτε να βρει το ιδανικό πλάνο που θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα της Λευκωσίας πάει για να κυνηγήσει τη μέγιστη διάκριση σε ένα όμιλο, απέναντι σε ΠΑΟΚ, Αϊντχόφεν και Γρανάδα. Το να προκριθεί η Ομόνοια είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, ωστόσο απέδειξε πως η φετινή Ομόνοια μπορεί και έχει τις δυνατότητες να παλέψει αλλά και πως διψά για διάκριση στην ευρώπη.