Το κίνητρο της Ομόνοιας κόντρα στον ΠΑΟΚ και οι διαφορές με Ολυμπιακό

Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει να πάρει η Ομόνοια στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ανέφερε ο προπονητής του τριφυλλιού, Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νορβηγός τεχνικός μίλησε και για τις διαφορές του Ολυμπιακού με τον Δικέφαλο του Βορά, ενώ αναφέρθηκε και στον Χάρη Μαυρία. 

«Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και χαρούμενοι που θα δώσουμε το παρών σε μια τέτοια διοργάνωση. Θέλουμε να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες».

Αν θεωρεί άκρως σημαντικό το αυριανό ματς για την πορεία της Ομόνοιας στον όμιλο ο Νορβηγός κόουτς είπε «το να είμαστε εδώ είναι πολύ καλό για τους παίκτες και όλους, είμαστε χαρούμενοι, θα δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Παίξαμε ξανά κόντρα σε ελληνική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός που ήταν καλύτερος από εμάς και αύριο αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχουμε μεγάλο κίνητρο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και στο πρωτάθλημα αλλά θέλουμε να αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη και να απολαμβάνουμε αυτά τα παιχνίδια».

«Ο Χάρης είναι παρα πολυ καλός παίκτης, έπαιξε σχεδόν ολα τα παιχνίδια πέρσι και μας έφερε εδώ έχοντας σημαντική συνεισφορά», ανέφερε για τον ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού, Χάρη Μαυρία.

«Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν ατομική ποιότητα, έχουν διαφορετικά στοιχεία όμως. Δεν μπορώ να σας τα πω όλα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός, ο Ολυμπιακός ίσως ήταν λίγο καλύτερος πέρσι. Και οι δύο όμως είναι πιο δυνατές ομάδες από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αύριο», κατέληξε ο προπονητής της Ομόνοιας για τι διαφορές σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.