«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου»

Πάρθηκαν οι αποφάσεις από τους διοικούντες του ΑΠΟΕΛ και μετά και τη χθεσινή προπόνηση στον Αρχάγγελο έγινε πλέον γνωστό πως συνεχίζει μέχρι νεοτέρας στον γαλαζοκίτρινο πάγκο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ωστόσο, δημιουργούνται αρκετά ερωτήματα, τα οποία είναι αδύνατον να απαντηθούν μόνο και μόνο μέσα σε ένα ενενηντάλεπτο στο ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση.
 
Ωστόσο, δημιουργούνται αρκετά ερωτήματα, τα οποία είναι αδύνατον να απαντηθούν μόνο και μόνο μέσα σε ένα ενενηντάλεπτο στο ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση. 
 
Μια ομάδα που διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της αδυνατεί να αντιδράσει, παρουσιάζει μια σταθερή αστάθεια και κάθε εμφάνιση είναι πιο τραγική από την προηγούμενη.
 
Από εκεί και πέρα, η ήττα από την Πάφο και η κακή εμφάνιση ανήκει στο παρελθόν. Το θέμα όλο, είναι αν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση. Μια νίκη και κυρίως σε ένα ντέρμπι, θα δώσει ψυχολογία και θα βοηθήσει αρκετά τους τους παίκτες.
 
Ωστόσο, αν δεν έρθει το θετικό αποτέλεσμα τι γίνεται; Αν δεν σκοράρει για άλλο ένα αγώνα ο ΑΠΟΕΛ; Δεν θα υπάρχει εκ νέου στήριξη στον προπονητή και θα αποχωρήσει; Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα μπορέσει να αποδείξει πως μπορεί να αλλάξει την εικόνα του ΑΠΟΕΛ σε ένα αγώνα; Αν οι ποδοσφαιριστές συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και δεν αντιδράσουν ούτε οι ίδιοι με την όλη κατάσταση, η ευθύνη παραμένει αποκλειστικά στον κόουτς; Και αν ο ΑΠΟΕΛ κατεβεί στο γήπεδο και παρουσιάσει μια πειστική εμφάνιση, όμως δεν πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα τι θα γίνει; Ποια η συνέχεια;
 
Είναι γεγονός, πως η εικόνα που παρουσιάζει ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αδυνατεί να αντιδράσει και παρουσιάζεται τραγικός στον αγωνιστικό χώρο, παραπέμπει στην φράση «τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου», μια φράση που χρησιμοποιείται όταν κάτι είναι ενοχλητικό και επαναλαμβάνεται.
 
Ενοχλητικό για ένα κόσμο που πανηγύρισε επτά συναπτά πρωταθλήματα και πανηγύρισε τεράστιες επιτυχίες σε Ευρώπη. Αυτός ο κόσμος, πλέον παρακολουθεί αγανακτισμένος την ομάδα του να παρουσιάζεται τραγική στον αγωνιστικό χώρο και ανήμπορη να αντιδράσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Στο τραπέζι το όνομα του Χρύση, θα φύγει ο Ουζουνίδης μετά την Ανόρθωση»