Oι τρεις απουσίες, η καταγγελία Φελλά και γιατί ζήτησε αλλαγή διαιτητή η Σαλαμίνα

Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί στον εξ’ αναβολή αγώνα απέναντι στην Δόξα η Νέα Σαλαμίνα.
 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας Δημήτρη Λάζο, εκτός θα είναι οι Μπέριος, Βάγκνερ και Μπανζά.
 
«Έχουμε τα δικά μας μικροπροβλήματα ένεκα της αποχής. Νιώθουμε ότι βδομάδα με βδομάδα θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Αυτό που κρατάμε από τη βαριά ήττα με την Ανόρθωση είναι το επιθετικό κομμάτι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και κρατάμε το ότι υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ. Είναι θέμα χρόνου η ομάδα να αποκτήσει ρυθμό και να παίρνει βαθμούς. Η Δόξα έχει δείξει ότι είναι ένα καλό σύνολο. Θέλουμε πολύ να νικήσουμε, γιατί θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Αν το πετύχουμε θα μας βοηθήσει και στο ψυχολογικό κομμάτι. Η ουσία είναι ότι έχουμε μόλις τρεις βαθμούς. Πρέπει να δουλέψουμε για να πάρουμε βαθμούς και να ανεβούμε στο βαθμολογικό πίνακα».
 
Για την ένταση που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα, είπε πως «αυτά μπορούν να συμβούν. Ότι έγινε αποτελεί παρελθόν. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω. Έγιναν τα παράπονα για τη διαιτησία. Κοιτάμε μπροστά αφού έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Θέλουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για να ανεβεί στο βαθμολογικό πίνακα. Η Νέα Σαλαμίνα αξίζει να βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Αυτό
που μας λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός και η ομοιογένεια».
 
Ερωτηθείς για το κατά πόσον έχει καταγγελθεί ο διαιτητής του αγώνα με την Ανόρθωση Κωνσταντίνος Φελλάς ανέφερε πως «έχει καταγγελθεί. Είχαμε ζητήσει όπως αλλάξει ο ορισμός του αγώνα της Τετάρτης. Πρέπει να προστατεύουμε και το άθλημα. Αν ερχόταν και έκανε λάθος που θα ευνοούσε τη Νέα Σαλαμίνα θα υπήρχε προκατάληψη από την άλλη πλευρά».