«Για να μπορέσει να κερδίσει βαθμούς η Ομόνοια θα παίξει κλεφτοπόλεμο»

Για το παιχνίδι της Ομόνοιας απέναντι στον ΠΑΟΚ, μίλησαν δύο Κύπριοι ποδοσφαιριστές, που στο παρελθόν είχαν αγωνιστεί σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
 
Ο Γιώργος Σαββίδης και ο Λιάσος Λουκά, σκιαγράφησαν την Ομόνοια και έκαναν τις προβλέψεις τους για την πορεία του τριφυλλιού στον όμιλο.
 
Ο κ. Σαββίδης, μίλησε στο ελλαδικό μέσο «Metropolis», όπου είπε αρχικά ότι «ένα από τα κύρια θέματα αυτή την περίοδο στην Κύπρο είναι ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια. Είμαι υπέρ της αναίρεσης της απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη για κόσμο στα γήπεδα. Δέχομαι να ανοίξουν τα γήπεδα, αλλά μετά από δύο εβδομάδες, όχι τώρα».
 
Υπέδειξε ότι η Ομόνοια «είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Ποτέ μου δεν ήμουν φανατισμένος. Μιλώ πάντα ποδοσφαιρικά. Τον ΠΑΟΚ τον θεωρώ πολύ σοβαρή ομάδα, μπορεί, όμως, να είναι η τρίτη του ομίλου. Μπορεί, με ερωτηματικό. Η Γρανάδα δεν έχει το όνομα, αλλά προέρχεται από δυνατό πρωτάθλημα. Μετράει σε ποιο πρωτάθλημα παίζει η κάθε ομάδα».
 
Για τα ατού που έχει η Ομόνοια, είπε πως «για να μπορέσει να κερδίσει βαθμούς θα παίξει κλεφτοπόλεμο. Ξέρει να παίζει καλά αυτό το στυλ, δύσκολα δέχεται γκολ, όταν είναι σε καλή μέρα θα δεινοπαθήσεις να της βάλεις γκολ. Ακόμη και η Αϊντχόφεν. Μπορεί να σου κάνει κόντρα και να σου κλέψει το ματς».
 
Από την πλευρά του, ο Λιάσος Λουκά, μιλώντας στον Supersport FM,  είπε ότι η Ομόνοια συμμετέχει για πρώτη φορά στους ομίλους και θέλει να το διασκεδάσει και να κάνει μια καλή πορεία. Υπάρχει το έμψυχο δυναμικό και το επιτελείο που θα βοηθήσει την ομάδα για να ανταπεξέλθει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση με τους συνεχόμενους αγώνες. Είδαμε ότι και με τις πολλές αλλαγές σε κάποια παιχνίδια, το ρόστερ ανταποκρίνεται».
 
Σε ότι αφορά στον ΠΑΟΚ σημείωσε ότι «είναι σε πιο ψηλό το επίπεδο από τις ομάδες μας. Το καλό για την Ομόνοια είναι ότι θα είναι άδεια η Τούμπα. Θεωρώ ότι η Ομόνοια θα παρουσιαστεί με το πλάνο που μας έδειξε ο Μπεργκ σε κάποια ευρωπαϊκά παιχνίδια, με κλειστή άμυνα και την ομάδα να βγαίνει στην αντεπίθεση. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Έχει τον πρώτο λόγο από τη στιγμή που ο αγώνας γίνεται στην Τούμπα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: