«Κάποιοι παίκτες για να φορούν φανέλα του ΑΠΟΕΛ, έπρεπε να την αγόραζαν από την μπουτίκ»

Έντονος και επικριτικός προς όλους στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ, παρουσιάστηκε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πογιατζής, στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα».
 
Για τους ποδοσφαιριστές, ο Ανδρέας Πογιατζής, είπε πως «δεν υπάρχει πλάνο, δεν υπάρχει έμπνευση. Ίσως να μην υπάρχει και ταλέντο. Διερωτάσαι κάποιοι παίκτες για να φορούν τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, θα έπρεπε να την αγόραζαν από την μπουτίκ. Τους είπαν ότι ο εθνικός μας χορός είναι το ζεϊμπέκικο; Κάθε εβδομάδα πετάγονται με τα χέρια πάνω να πάρουν κεφαλιά. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει ηγέτης. Δεν συγκρίνονται αυτοί οι παίκτες με τον Μοράις, τον Καβενάγκι, τον Αίλτον, κλπ».
 
Σ’ ότι αφορά στον Πρόδρομο Πετρίδη, είπε ότι ο κ. Πετρίδης έδωσε πολλά στον ΑΠΟΕΛ και μπορεί να προσφέρει κι άλλα. Δεν τα παρατά, θα δώσει τα πάντα για να συνεχίσει αλλά έχει ευθύνες.
 
Για το τέλος, άφησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού όπως είπε «δεν πέτυχε τίποτα στους οκτώ μήνες που είναι στην ομάδα. Δεν κάνει ευκαιρίες, είναι η χειρότερη πορεία των τελευταίων χρόνων. Δεν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ με αυτόν τον προπονητή να περιμένει περισσότερες μέρες. Πάντα καλόπιστη η κριτική μας».