Παύση των προπονήσεων ανακοινώνει ο Atlantas Basketball School για προληπτικούς λόγους

Το σωματείο Atlantas Basketball School σε συνεργασία με το φίλο σωματείο του APOP Basketball Club  με σχετική του ανακοίνωση αναφέρει πως παρόλο που δεν υπάρχει κανένα κρούσμα στις ακαδημίες τους, αποφάσισαν προληπτικά με αίσθημα ευθύνης και σεβόμενοι το κοινό καλό, την υγεία των αθλητών τους και των οικογενειών τους αλλά και το καλό του αθλήματος να προχωρήσουν σε μια σειρά από ενέργειες ώστε να βοηθήσουν και αυτοί στο σπάσιμο της αλυσίδας μετάδοσης του ιού Covid-19 στην επαρχία της Πάφου.

Συγκεκριμένα η Ακαδημία Atlantas ανακοινώνει την από κοινού παύση των προπονήσεων των ακαδημιών από σήμερα και για μια εβδομάδα μέχρι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, ενώ σημειώνει πως οι  προπονήσεις θα αναπληρωθούν σε άλλες ημερομηνίες αλλά και με φιλικούς αγώνες μεταξύ των 2 ομάδων.

Επίσης την από κοινού επιστολή στην ομοσπονδία για αναβολή των αγώνων των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων του επόμενου Σαββατοκύριακου και την προπόνηση χωρίς επαφές για τα αγωνιστικά τμήματα (ατομική προπόνηση).

Επίσης το σωματείο Atlantas Basketball School σε συνεργασία με το φίλο σωματείο του APOP Basketball Club στέλνει το μήνυμα ότι «τηρούμε τα μέτρα και μένουμε ασφαλείς».
 
Πηγή: ΚΥΠΕ