«Δεν χρειάζεται να πούμε τι θα γινόταν τέτοιες μέρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης»

Το ιστορικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, περιμένουν πως και πως οι φίλοι της Ομόνοιας, αφού θα είναι το πρώτο των πρασίνων σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Fan Club Lakatamia, αναφέρει «η στιγμή που χρόνια περιμέναμε σχεδόν έφτασε. Καταρχην́ θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα μας για την παλικαρίσια νίκη στο Δασάκι της Άχνας, ακόμα και με 10 ποδοσφαιριστές για σχεδόν 30 λεπτά».
 
Αναφέρουν επίσης πως «δεν θα κρύψουμε όμως ότι το μυαλό μας βρίσκεται εκεί όπου ονειρευόμαστε εδώ και χρόνια. Στην πρώτη συμμετοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ευρωπαϊκό όμιλο για την οποία απομένουν μόνο μερικά 24ωρα.
 
Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της υποχρέωσης μας να εφαρμόσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, ο σύνδεσμος θα λειτουργήσει ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ που θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 21/10 έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σωστά. Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι σε κάθε τραπέζι μπορούν να βρίσκονται μέχρι 10 άτομα».
 
Αναφέρουν επίσης πως «δεν χρειάζεται να πούμε τι θα γινόταν τέτοιες μέρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης αν ζούσαμε σε κανονικές συνθήκες. Την ερχόμενη Πέμπτη λοιπόν καλούμε τα μέλη του συνδέσμου μας να δώσουν από νωρίς το παρών τους στον σύνδεσμο όπου θα στήσουμε το δικό μας πάρτι πριν τον αγώνα και στην συνέχεια να παρακολουθήσουμε την προσπάθεια της τριφυλλάρας σε αυτό το ιστορικό για εμάς παιχνίδι».
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 22387583
 
Στο υστερόγραφο, η Ομόνοια σημειώνει ότι «δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την χθεσινή τεράστια νίκη της μπασκετικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στην ΑΕΚ σε εκτός έδρας αγώνα. Συγχαίρουμε όλο το team για την εξαιρετική τους δουλειά αλλά και για τις αμέτρητες ώρες που αφιερώνουν για να τιμούν επάξια την βαριά φανέλα με το ένδοξο τριφύλλι».