Ζητά το κλειστό κύκλωμα του Αμμόχωστος η Ανόρθωση-Απαντά σε Χαμπουλλά ο Λάζος

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σταδίου Αμμόχωστος για να διαπιστωθεί ποιοι ήταν αυτοί που εξύβρισαν ανθρώπους της Ανόρθωσης, θα ζητήσει από την Αστυνομία η Ανόρθωση.
 
Όπως καταγγέλλει η ομάδα της Αμμοχώστου, άτομα εξύβρισαν τόσο τον Τιμούρ Κετσπάγια, όσο και άλλα πρόσωπα από την Ανόρθωση. Ως εκ τούτου, ζητούν να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
 
Σε δηλώσεις του στον Supersport Fm, o εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος, απαντώντας σε δηλώσεις του προέδρου της Ανόρθωσης Ευγένιου Χαμπουλλά, ότι η Σαλαμίνα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της, ανέφερε ότι «γίνεται αυτοκριτική και γίνεται εκεί που πρέπει από τους προπονητές μας. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε κάποια θέματα όπως αυτό της διαιτησίας που έγινε στους τέσσερις από τους πέντε αγώνες της ομάδας μας. Αν υβρίστηκε οποιοδήποτε μέλος της Ανόρθωσης είναι καταδικαστέο. Το κλειστό κύκλωμα ο κ. Χαμπουλλάς δεν είναι ανάγκη να το ζητήσει από την Αστυνομία, αλλά από τη Νέα Σαλαμίνα και θα το δώσουμε».
Και συνέχισε λέγοντας ότι «απλά δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία από τον κ. Χαμπουλλά για την συμπεριφορά εναντίον του Σάββα Πουρσαϊτίδη στα περσινά μεταξύ μας παιχνίδια. Δεν γίνεται να δυναμιτίζεται το κλίμα από κάποιους ανθρώπους. Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας και εγώ και ο φίλος ο Σάββας Πηλακούτας σε καμιά περίπτωση δεν δυναμιτίσαμε την ατμόσφαιρα, κάθε άλλο, κατευνάσαμε τους τόνους».
 
Για το παιχνίδι είπε πως, «το σκορ είναι πλασματικό. Ναι μεν η Ανόρθωση ήταν πολύ πιο εύστοχη από εμάς που είχαμε και δύο δοκάρια, αλλά από κει και πέρα έγιναν κάποια πράγματα που μας άφησαν απογοητευμένους. Το ένα είναι η διαιτησία. Σε καμιά περίπτωση δεν υπήρχε πέναλτι για την Ανόρθωση στο πρώτο γκολ. Τα παράπονα δεν εστιάζονται στο αν υπήρχε πρόθεση από τον διαιτητή να βοηθήσει την Ανόρθωση και δεν αφήσαμε τέτοιο υπονοούμενο. Είδαμε ένα νεαρό και άπειρο διαιτητή να ορίζεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Μπορεί η Ανόρθωση να είναι φαβορί αλλά είναι ένα ντέρμπι. Δεν γίνεται ένας έμπειρος διαιτητής και διεθνής να ορίζεται τέταρτος και ένας άπειρος πρώτος διαιτησίας χωρίς να λέμε ότι έγιναν κάποια πράγματα σκόπιμα.
 
Σημείωσεεπίσης πως «τα παράπονα εστιάζονται κυρίως στον ορισμό του διαιτητή που έγινε από τον κ. Λαγιέκ. Από την 2η αγωνιστική ζητήσαμε συνάντηση με τον κ. Λαγιέκ και αυτός δεν ανταποκρίθηκε. Αυτό θεωρείται ασέβεια προς το σωματείο μας. Δεν γίνεται να κάνει ορισμούς με τέτοιο τρόπο χωρίς να είναι στην Κύπρο. Τις τελευταίες μέρες δεν ήταν στην Κύπρο. Φέραμε ένα άνθρωπο να καθοδηγεί την κυπριακή διαιτησία χωρίς να βρίσκεται εδώ. Με ποιο κριτήριο γίνονται αυτοί οι ορισμοί;»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: