Με την πλάτη στον τοίχο ο Ουζουνίδης-Αναμένεται η απόφαση Πετρίδη

«Ως Διοίκηση, ξεκαθαρίζουμε ότι θα στηρίξουμε στον απόλυτο βαθμό τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας και είμαστε βέβαιοι ότι με δουλειά και θέληση, θα στεφθούμε ξανά πρωταθλητές. Ο κόσμος που πραγματικά νοιάζεται για την ομάδα πρέπει να σταθεί δίπλα της και να αποδείξει ότι ''ΑΠΟΕΛ στα καλά, ΑΠΟΕΛΑΡΑ στα δύσκολα''», ανέφερε μεταξύ άλλων η μακροσκελής ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ, πριν από δυο βδομάδες περίπου.
 
Μετά τις εφιαλτικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα αλλά και τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, έδειξε ότι έχει τον έλεγχο της κατάστασης και επιχείρησε για ακόμη μια φορά να επαναφέρει την ηρεμία και να βγάλει τα... κάστανα από τη φωτιά.
 
Μετά την ολιγοημέρη διακοπή ωστόσο, και εκεί που ο κόσμος της ομάδας πήγε να ξεχάσει -όσο γινόταν φυσικά- τα κακώς έχοντα της ομάδας, μέσα σε ενενήντα λεπτά, φάνηκαν ξανά οι αδυναμίες της ομάδας και ότι ο ΑΠΟΕΛ τελικά... πονάει παντού. Από το αμυντικό κομμάτι μέχρι το επιθετικό, από τον πρώτο ποδοσφαιριστή μέχρι τον τελευταίο. Και όχι δεν είναι φυσικά ο Ανουάρ ο υπαίτιος της ήττας από την Πάφος FC, αφού από το χέρι του προήλθε το πέναλτι και έφερε το νικητήριο γκολ των αντιπάλων, αλλά η γενική απόδοση της ομάδας, δεν άξιζε πραγματικά τίποτα περισσότερο.
 
«Συγνώμη από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ήταν απογοητευτικό αυτό που εμφανίσαμε γιατί τις τελευταίες δυο βδομάδες δουλεύαμε σκληρά. Δυο βδομάδες είδα πολύ διαφορετική εικόνα στην ομάδα και μέσα στο γήπεδο δεν είδα τίποτα από αυτό που ήθελα», υπογράμμισε φανερά απογοητευμένος μετά τη σοκαριστική ήττα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ξανά, αφού φαίνεται να μην δικαιώνει μέχρι στιγμής τη διοίκηση για την επιλογή του στον πάγκο. Από τον Φεβρουάριο που κατηφόρισε στο νησί μας ο 52χρονος τεχνικός, σε δεκαπέντε αγώνες, έχει απολογισμό πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. 
 
Σε σύνολο επτά αγωνιστικών, οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται ήδη στο μείον έξι από την κορυφή της βαθμολογίας και με αυτή την εικόνα η ομάδα μοιάζει έτοιμη για κατάρρευση, αν δεν έχει ήδη... καταρρεύσει. 
 
Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, καλείται για ακόμη μια φορά να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Οι συγνώμες στον κόσμο δεν είναι αρκετές και δεν χωράνε άλλες δικαιολογίες πλέον. Το ποτήρι της οργής είναι ήδη ξεχειλισμένο και δεν χωράει άλλη σταγόνα. Τώρα εάν τη νύφη των κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων την πληρώσει ξανά ο προπονητής ή οι ποδοσφαιριστές, θα το δείξει μόνο ο χρόνος και οι επόμενες ώρες, είναι καθοριστικές για τους γαλαζοκίτρινους...