Έξαλλος ο Κίκης με αναφορές σε... Πάολα και Παπακωνσταντίνου

Τον έντονο προβληματισμό του για το γεγονός ότι στον αγώνα με την Ομόνοια δεν θα υπάρχει κόσμος της Ομόνοιας, τα εισιτήρια από τους οποίους θα έδιναν ανάσα στην ομάδα της Άχνας, εξέφρασε ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου.
 
Μιλώντας στον Super Sport Fm, ο κ. Φιλίππου ανέφερε αρχικά ότι «μας προβληματίζει αυτό το θέμα και το είπαμε πολλές φορές ότι πάνω από όλα είναι υγεία. Υπάρχει και μια άλλη πτυχή για το ποδόσφαιρο και πρέπει η ΚΟΠ να κάνει κινήσεις. Σαν Εθνικός είμαστε σε απόγνωση, γιατί για αλλού ξεκινήσαμε και γι’ αλλού οδεύουμε. Είναι μεγάλη η αύξηση των εξόδων. Είχαμε υπολογίσει κάποια πράγματα, αλλά όχι σε αυτό τον βαθμό».
 
Σημείωσε επίσης ότι, «θα είναι ότι χειρότερο να κλείσει το πρωτάθλημα. Αν έμεινε κάτι στον κόσμο για να ξεφεύγει είναι το ποδόσφαιρο. Αν κλείσει και αυτό δεν ξέρω τι θα γίνει».
 
Και συνέχισε λέγοντας ότι «από μόνη της η ΚΟΠ, ίσως να μην μπορεί να αντιληφθεί το μεγάλο πρόβλημα των σωματείων. Δεν είμαστε μόνο εμείς είναι όλα τα σωματεία που είναι σε απόγνωση. Θα γίνει κάποια συνάντηση των σωματείων; «Τις επόμενες μέρες πρέπει να απασχολήσει τον πρόεδρο το θέμα και την Εκτελεστική και τα σωματεία. Πρέπει να γίνει άμεσα μια νέα συνάντηση».
 
Για το γεγονός ότι γίνονται συναυλίες και εκδηλώσεις, όπως αυτή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο κ. Φιλίππου είπε πως «δεν ήταν μόνο ο Παπακωνσταντίνου, αλλά ήταν και η Πάολα με δύο χιλιάδες κόσμο, εκδηλώσεις και βραβεία που καθόταν ο ένας πάνω στον άλλο. Κάποιες αποφάσεις παίρνονται ελαφρά τη καρδία και κλείσουν σωματεία».
 
Σε ότι αφορά στον αγώνα με την Ομόνοια, ανέφερε ότι «παίζουμε με μια ομάδα που έχει παντού φιλάθλους και στην Λάρνακα και στην Αμμόχωστο. Θα μπορούσε να βρεθεί λύση και να έρθουν οι Ομονοιάτες που κατοικούν στην Αμμόχωστο και την Λάρνακα για να μπορέσουμε να καλύψουμε μέρος των εξόδων. Περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια. Θα κάνουμε ακόμα μια προσπάθεια σήμερα γιατί υπάρχει ένα παράθυρο για τον κόσμο που μένει στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και στην Λάρνακα».
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, είπε πως «επέστρεψαν κάποιοι, έκαναν δύο προπονήσεις και ο προπονητής θα αποφασίσει. Δεν μπορούν να αγωνιστούν αυτοί γιατί είναι πολύ πίσω».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: