Αποκάλυψη για Ρονάλντο και Λίβερπουλ το μακρινό... 2003

Δίχως να το μάθει ποτέ κανείς, η Λίβερπουλ είχε κινηθεί για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι του 2003, είχε πιστέψει ότι θα τον έκανε δικό της και ο Ζεράρ Ουγιέ μαζί με τον βοηθό του, Φιλ Τόμσον, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν τον είδαν να κλείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! 

Την μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο τότε βοηθός του Ουγιέ στον πάγκο των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ, Φιλ Τόμσον, αναφέροντας πως ένα πρωϊνό κι ενώ ήταν ήρεμοι, είδαν την είδηση για το deal της Γιουνάιτεντ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και... κόντεψαν να πνιγούν! 

Η Λίβερπουλ είχε κινηθεί... υπογείως, την ίδια περίοδο όμως που ο Αρσέν Βενγκέρ είχε χαρίσει στον CR7 μια φανέλα της Άρσεναλ και είχε φροντίσει να γευματίσει μαζί του και με τη μητέρα του. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έχασε καθόλου χρόνο έπειτα από ένα φιλικό παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το ίδιο βράδυ, με τους παίκτες να περιμένουν στο πούλμαν, ο θρυλικός πρώην τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» έκλεισε τον Κριστιάνο. 

«Ήταν πρωί Τρίτης, τρώγαμε πρωϊνό στο προπονητικό κέντρο, βγαίνει η κίτρινη κορδέλα στο SkySports με την αναφορά πως η Γιουνάιτεντ παίρνει τον Κριστιάνο και ο Ζεράρ, αφού ... πνιγήκαμε μαζί, σηκώνεται πάνω και φωνάζει "τι διάολο έγινε;"» είπε ο Τόμσον στην συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic! 

Πηγή: gazzetta.gr