Έχασε με πέναλτι στο 90' και αποκλείστηκε από τη Σλόβαν ο ΑΠΟΕΛ

Τα ρέστα του για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, παίζει στην Τσεχία  ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς.

Οι γαλαζοκίτρινοι, με νίκη, θα πετύχουν την είσοδό τους, σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για ένατη φορά στην ιστορία τους και θα βρεθούν στην αυριανή κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί στη Νιον της Ελβετίας.

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Νούχιου, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζαχίντ, ωστόσο η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και έφυγε έξω.

Στη συνέχεια η Σλόβαν ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά δεν βρήκε κάποια αξιόλογη ευκαιρία για να απειλήσει την εστία του Μιγκέλ Σίλβα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ ήταν και πάλι καλύτερος και στο 49' έχασε μεγάλη ευκαιρία και πάλι με τον Νούχιου για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο Κοσοβάρος δεν κατάφερε να νικήσει εξ' επαφής τον Νγκουγιέν.

Η Σλόβαν ανέβασε ρυθμούς και έψαξε τον δρόμο προς τα δίκτυα, όμως η άμυνα του ΑΠΟΕΛ στάθηκε εξαιρετικά και δεν επέτρεψε να απειληθεί η εστία του Σίλβα.

Τελικά, στο 90ο λεπτό, η Σλόβαν κέρδισε πέναλτι, μετά από χέρι του Ζεράλδες, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μαρα, για το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι ενδεκάδες:

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Εσούε, Ζορζ, Σιέλης, Αντρέ Ζεράλδες, Ντε Βινσέντι, Ανουάρ, Ζαχίντ, Τάμαρι, Εντογκαλά, Νούχιου

Σλόβαν: Νγκουγέν, Κότσλνικ, Κατσαράμπα, Τιχανί, Μικουλά, Πέσεκ, Μάρα, Χρομάντα, Μπεράν, Γιουσούφ Χελάν, Μοσγκέρα
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: