Με στόχο την ένατη πρόκριση σε ομίλους-Πλάνο με ερωτηματικά από τον Ουζουνίδη

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος διεκδικεί για ακόμη μία χρονιά την είσοδό του στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι, δίνουν παιχνίδι ζωής ή θανάτου απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς στη Τσεχία και με νίκη θα περάσουν για ένατη φορά σε ομίλους.
 
Η εμφάνιση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι στη Ζρίνσκι, δεν ικανοποίησε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος περιμένει σαφώς βελτιωμένη την ομάδα του στον αγώνα κόντρα στη Σλόβαν, ώστε να έχει μεγαλύτερες ελπίδες πρόκρισης.
 
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους, πλην των Ντίας, Λουντέμο και Εφραίμ, οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι.
 
Ο Ελλαδίτης τεχνικός, προσανατολίζεται να αγωνιστεί με ένα σύστημα 4-3-3, με τον Σίλβα να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Μερκή και Ζορζ στα στόπερ. Στα δύο άκρα θα αγωνιστούν οι Ενσούε και Ζεράλδες.
 
Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Ανουάρ, ενώ απ’ εκεί και πέρα τις υπόλοιπες θέσεις διεκδικούν οι Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, και Κλωναρίδης.
 
Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστούν οι Ατζίλι και Εντογκαλά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης τη θέση διεκδικούν οι Νούχιου και Μπεν Σαχάρ.
 
Σημειώνεται ότι ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με ανάρτηση του, θα αγωνιστεί με την κίτρινη στολή η οποία θα φέρει το σήμα του φιλανθρωπικού ιδύυματος του μεγάλου χορηγού της ομάδας «Parimatch Foundation».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: