«Άτομο έκανε έξι τεστ σε οκτώ μέρες και στο έκτο διαγνώστηκε θετικός»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες, ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 

«Είναι βελτιωμένη η κατάσταση του, περιμένουμε να περάσει η μέρα για να ξεκαθαρίσει πλήρως το σκηνικό, τον περιμένουμε πίσω στην ομάδα το συντομότερο. Είναι μεγάλη η αγωνία κυρίως για τα θέματα υγείας και της ψυχολογικής διαχείρισης της όλης κατάστασης. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε να επανερχόμαστε στην ομαλότητά τεστ για να δούμε πόσοι είναι αρνητικοί. Είναι παράξενα πράγματα, άτομο της Νέας Σαλαμίνας έκανε έξι τεστ σε οκτώ μέρες και στο έκτο διαγνώστηκε θετικός. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με θέμα αντιμετωπίζουν χιλιάδες περιστατικά πρέπει να τους αφήσουμε να εργαστούν».

Για το αίτημα αναβολής του αγώνα με την Πάφο: «Εμείς ζητήσαμε αναβολή, υπήρχε απραξία, μας απαγόρευσαν για πέντε μέρες από το Υπουργείο, είναι παρέμβαση στο πρωτόκολλο, η ομάδα δεν θα είναι σε κατάσταση που να μπορεί αν διεκδικήσεις τις όποιες ελπίδες έχει, αν κάποιοι ικανοποιούνται να παίξουν με έφηβους, ας του κρίνει ο κόσμος. Θ’ αλλοιωθεί το πρωτάθλημα. Τα μακρά κοντά έγιναν… O κάθε ένας θα τοποθετηθεί στις 5 το απόγευμα στην ΚΟΠ».