Ξεσπάθωσε ο Κίκης για τα κρούσματα στον Εθνικό, ρίχνει καρφιά σε μέλη της ομάδας

Ξεσπάθωσε κατά ατόμων που βρίσκονται κοντά στον Εθνικό Άχνας και δεν στήριξαν όσο ο ίδιος ανέμενε το σωματείο μετά τον εντοπισμό των απανωτών κρουσμάτων ο Κίκης Φιλίππου.
 
Ο πρόεδρος του προσφυγικού σωματείου, μιλώντας στη μεσυβρινή ζώνη του Αντένα, κλήθηκε να αναφερθεί στην ανακοίνωση της ομάδας του που αναφερόταν σε άτομα τα οποία δεν στήριξαν τον Εθνικό. «Δεν μιλούμε για ποδοσφαιρικούς παράγοντες. Είναι κάποιοι που θα μιλήσουμε αργότερα. Τώρα παίρνει φωτιά το σπίτι μας και κάποιοι έριχναν και βενζίνη στο σπίτι μας για να το κρούσουν.

Παράλληλα, ο κ. Φιλίππου τόνισε πως «αυτοί οι άνθρωποι ηγούνται και κάποιας κατάστασης και κατάγγελλαν ότι ο Εθνικός παραβίαζε το πρωτόκολλο. Δεν γνωρίζουν και δεν ήρθαν ποτέ στο γήπεδο. Θα τα πούμε στη συνέχεια. Έπρεπε να σέβονται περισσότερο το σωματείο και είναι κοντά στη κοινότητα μας. Αυτή τη στιγμή καιγόμαστε. Αυτοί αντί να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν έκαναν το αντίθετο».

Ερωτηθείς για τις αποφάσεις και τα μέτρα που πάρθηκαν από την ΚΟΠ ο κ. Φιλίππου είπε «τα κενά και κάποιες τρύπες πάντα θα υπάρχουν. Πρέπει να μην το περνούμε επιπολαία και να τηρούμε τα πάντα. Εμείς τα τηρούσαμε αλλά δεν ξέρεις. Αυτά τα παιδιά είναι νεαροί ποδοσφαιριστές και έχουν επαφές καθημερινά. Είναι κάποια πράγματα που είμαστε Κύπριοι και δεν μπορούν αν αποφευχθούν. Δεν ξέρεις πόθεν θα σου έρθει. Πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί και ιδιαίτερα οι παίκτες. Οι επαφές πρέπει να είναι προσεγμένες».