Η μεγάλη τιμή για τον Νικόλα, το ευχαριστώ και τo «εις το επανιδείν»

Κάτοικος Αγγλίας είναι και επίσημα ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νικόλας Ιωάννου, και λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ο Κύπριος διεθνής θέλησε να πει αντίο στους γαλαζοκιτρίνους αλλά και να στείλει το δικό του μηύνμα στον κόσμο της ομάδας, με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Η ανάρτηση:
 
Ήταν Απρίλιος του 2014 όταν ήρθα στην Κύπρο για να φορέσω την φανέλα του ΑΠΟΕΛ και σήμερα έξι χρόνια μετά αποχωρώ γεμάτος από την ομάδα. Γεμάτος τίτλους, συναισθήματα, αναμνήσεις...
 
Ευχαριστώ την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, όλους τους προπονητές που έχω συνεργαστεί μαζί τους, τους συμπαίκτες μου, παλιούς και νέους και όλο το προσωπικο της ομάδας. Χωρίς την βοήθεια σας τίποτα δεν θα είχα καταφέρει.

Εσας τους φίλους του ΑΠΟΕΛ σας ευχαριστώ ολόψυχα για τα έξι χρόνια στήριξης που μου χαρίσατε. Φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΑΠΟΕΛ και αυτό να ξέρετε ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα!
 
Να μείνετε δίπλα στην ομάδα και να στηρίξετε την προσπάθεια τους.
 
Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου!
 
Εις το επανιδείν…🙏🏻
 
View this post on Instagram

Ήταν Απρίλιος του 2014 όταν ήρθα στην Κύπρο για να φορέσω την φανέλα του ΑΠΟΕΛ και σήμερα έξι χρόνια μετά αποχωρώ γεμάτος από την ομάδα. Γεμάτος τίτλους, συναισθήματα, αναμνήσεις... Ευχαριστώ την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, όλους τους προπονητές που έχω συνεργαστεί μαζί τους, τους συμπαίκτες μου, παλιούς και νέους και όλο το προσωπικο της ομάδας. Χωρίς την βοήθεια σας τίποτα δεν θα είχα καταφέρει. Εσας τους φίλους του ΑΠΟΕΛ σας ευχαριστώ ολόψυχα για τα έξι χρόνια στήριξης που μου χαρίσατε. Φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΑΠΟΕΛ και αυτό να ξέρετε ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα! Να μείνετε δίπλα στην ομάδα και να στηρίξετε την προσπάθεια τους. Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου! Εις το επανιδείν…🙏🏻

A post shared by Nicholas ioannou (@nick_i44) on