Πυρ και μανία ο Τσουκαλάς-Ξεκαθαρίζει για τα «γ@@@ τουρκάκια της Κύπρου»

Πυρ και μανία είναι ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού Τάκης Τσουκαλάς, για τα περί υβριστικού του σχολίου σε ανάρτηση, για τους οπαδούς της Ομόνοιας.
 
Μιλώντας από την εκπομπή του «Άντε Γειά», ανέφερε μεταξύ άλλων «πάτε καλά ρε παιδιά; Έχω πάει πάρα πολλές φορές στην Κύπρο. Έχω φίλους στην Κύπρο, την αγαπάω στην Κύπρο τη θεωρώ Ελλάδα την Κύπρο».
 
«Πριν πούμε για την ομάδα μας, για τον Ολυμπιακό μας, που για 20η φορά είμαστε στους ομίλους γιατί για μένα είμαστε δεν θα περιμένω το παιχνίδι στην Κύπρο θα αναφερθώ σε κάτι άλλο που με έχει πειράξει πάρα πολύ. Με στεναχώρησε κιόλας που κάποιοι πίστεψαν ένα… Παιδιά, υπάρχουν ψεύτικα προφίλ με το όνομά μου. Πάνω από 15. Εγώ ένα έχω. Ένα από αυτά τα προφίλ που δεν είναι δικό μου, γιατί με έχει πειράξει πολύ αυτή η κουβέντα και να ξέρετε ότι εγώ τη Δευτέρα θα πάω στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και θα τον βρω, γιατί δεν είπα τέτοια λόγια. Είναι δυνατό να πω εγώ και θα το πω επί λέξει “πάμε να γ@@@@ τα τουρκάκια στην Κύπρο και να βρεθούν Ολυμπιακοί να το πιστέψουν; Πάτε καλά ρε παιδιά; Έχω πάει πάρα πολλές φορές στην Κύπρο. Έχω φίλους στην Κύπρο, την αγαπάω στην Κύπρο τη θεωρώ Ελλάδα την Κύπρο. Είναι Ελληνική, έχει τον ύμνο μας. Είναι αδέλφια μου εμένα οι Κύπριοι. Μα είναι δυνατόν να πω εγώ τέτοια πράγματα; Εδώ δεν τα λέω για τους Τούρκους. Κάντε μου τη χάρη, γιατί είμαι πολύ στεναχωρημένος που κάποιοι τα πίστεψαν. Έχω πάει πολλές φορές στη Λευκωσία, έχω πάει στην πράσινη γραμμή. Έχω συγκινηθεί με όσα έχουν κάνει οι Τούρκοι στους Κύπριους, στους Έλληνες. Είναι δυνατό να πιστέψουν κάποιοι Ολυμπιακοί, ειδικά οι Κύπριοι ότι είπε ο Τάκης έτσι; Αυτό που θα πω τώρα είναι το οπαδικό. Ναι, ο Ολυμπιακός θα πάει στην Κύπρο να νικήσει την Ομόνοια, ούτε τουρκάκια, ούτε τίποτα».
 
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: